Populära kurser för dig Camilla Svensson
Kurser och tips för din fritid.
Visa webbversion
Hej

Har du bestämt vad du ska göra i sommar? Studera ekonomi från hängmattan, åk på språkresa, lär dig segla eller fokusera på ditt måleri. I detta nyhetsbrev får du tips på populära kurser oavsett om du vill ta det lugnt eller söker äventyr.
Våra interaktiva utbildningar gör det möjligt!

Vill du ta ett steg vidare i karriären eller är du intresserad av att utöka din kunskapsbas? Vi erbjuder ett stort spektra av utbildningsmöjligheter inom ämnena Ekonomi och Juridik. Allt från fristående kurser till färdiga utbildningspaket med möjlighet till certifiering. Gemensamt för våra kurser och utbildningar är att de sker helt på distans, där du själv bestämmer studieupplägg och takt. Under hela din studietid har du även tillgång till en personlig handledare, för vägledning mot dina studiemål.

Nedan presenteras ett axplock ur vårt utbildningssortiment.


» Certifierad redovisningsassistent
» Certifierad redovisningsekonom
» Certifierad styr- & redovisningsekonom
» Certifierad företagsekonom
» Certifierad marknadsekonom

Läs mer om Xpectum
Skicka en intresseanmälan
Åk på språkresa i sommar!

Internationella Skolorna har ett stort urval av kurser för vuxna som tycker om resor, språk och kultur. Läs ditt favoritspråk samtidigt som du vidgar dina vyer och träffar människor från hela världen. Välj mellan 10 språk på 50 orter världen över!

» Franska och måleri i Provence
» Italienska, mat och vin i Taormina
» Spanska 50+ i Nerja
» Allmän engelska i Dublin
» Tyska i München
Lär dig att segla i sommar!

Kurser för barn, vuxna och familjer i Stockholm, skärgården och i medelhavet. Ingen förkunskap krävs förutom simkunnighet. Vi lär dig att segla och vi använder segeljollar där du lär dig snabbast.

» Introduktionskurs Segling
» Prova-på segling
» Seglarkurs - grundkurs
» Seglarskola för barn
» Seglarvecka i Kroatien
Målarvecka 10-16 augusti
i Skaparladan


Måla Vedic Art i Roslagen i sommar. Skaparladan erbjuder en grund- och fortsättningskurs den 10-16 augusti. Kursen väcker skaparlusten både hos nybörjare och etablerade konstnärer.


» Läs mer om målarveckan
» Se alla sommarkurser

Ida Ahlström inreder hos Blondinbella

Hur möblerar jag på bästa sätt? Vilka material skall jag använda? Hur ska jag tänka med ljussättningen? Detta var frågor som Ida Ahlström ställde sig när hon först flyttade hemifrån.

Där och då föddes hennes intresse för inredning. Efter att ha gått en kurs hos Inredningskurser.se startade Ida sitt eget inredningsföretag och inreder bland annat hemma hos Blondinbella.


» Läs om Ida och ta del av hennes trendspaningar och inredningstips
Hitta din lokala kurs
» Stockholm
» Göteborg
» Malmö
» Örebro
» Lund
» Uppsala
» Jönköping

Är du en globetrotter?
Tar du alla chanser du får att fly till andra breddgrader? Eller stannar du hellre hemma och myser i din hemstad. Gör testet och se hur världsvan du är!
Hobbytestet för dig!
Tycker du att det är svårt hitta en ny hobby eller har du suget efter att lära dig något nytt? Det är inte alltid så lätt! Gör hobbytestet och se vilken hobby som passar dig!
Kurser & Aktivitet Sverige AB, Hovslagargatan 3, 103 88 Stockholm

Webbplats | Avregistrera