Vad vill du göra i vår?
Kurser och tips för din fritid.
Visa webbversion
Hej!

Nu börjar det äntligen känns som vår i luften och vi vaknar sakta men säkert ur vinterdvalan. I detta nyhetsbrev hittar du tips på kurser inom inredning, foto, sommarläger för ungdomar m.m.
Vad skulle du jobba med om du inte behövde jobba?

Om svaret är inredning ska du fortsätta läsa. Om svaret inte är inredning ska du också fortsätta att läsa. Vi har något både för dig som vill jobba med inredning eller bara vill läsa en kurs som en fritidssysselsättning.

Riktig lycka och framgång kommer när du gör det som du är mest passionerad av att göra. De flesta människor tror inte att de har något inflytande över sin egen framtid - men det har vi ju. Det gäller bara att själv skapa möjligheter till förändring & kanske är det första steget mot denna förändring tillsammans med oss?

Vet du inte vilken kurs som skulle passa dig? Läs mer om kurserna nedan, på vår hemsida eller kontakta oss så hjälper vi dig. Vi finns tillgängliga på chatt varje vardag mellan 9 & 13 & på mail alla dagar i veckan!

Kommande kurser under 2015:

» Yrkesutbildning Inredare - distans med träffar
» Certifierad Inredare & homestaging-konsult - distans
» Certifierad Inredare med säljkompetens - distans
» Grundkurs inredning - distans
» Homestaging-konsult - distans
» Se alla kurser
L
Läs mer om Inredningskurser.se
Skicka en förfrågan
Nu är det vår och massor av kursstarter!

Ge dig själv en lärorik och rolig vår! Välj inom Språk, Dans, Teater, Foto, Sjöliv, Mat & Dryck, Kropp & Själ, Konst & Hantverk, Djur, Trädgård, Musik, Sång, Ekonomi, Skriv, Data, Online-kurser.

Välkommen till Medborgarskolan i Stockholm!


» Se alla kurser här
Vilket av sommarens läger väljer du?

Lillsved ligger på nordöstra Värmdö i Stockholms skärgård. Vi anordnar skärgårdsläger för barn mellan 9-14 år, konfirmationsläger, förarbevis samt årets nyhet - sommarskola i samarbete med Utbildningsföretaget Upgrades. Välkommen till en sommar på Lillsved!

» Förarintyg
» English4Kids - NYHET
» Skärgårdsläger
» Konfirmationsläger
» Zoomarläger i Eskilstuna
Fotografera mera!

Följ med på en äventyrlig Fotoresa till Italien den 12-18 maj. Fotoresan du sent glömmer – ta din hobby till nästa nivå. Upptäck våra andra kurser och ladda inför sommaren. Löpande kursstarter för nybörjare-fortsättning.

» Fotoresa till Italien
» Blixtkurs - den externa kamerablixten
» Nybörjarkurs Online – systemkamera
» Porträttworkshop
» Nybörjarkurs – systemkamera

Hitta din lokala kurs
» Stockholm
» Göteborg
» Malmö
» Örebro
» Lund
» Uppsala
» Jönköping
» Helsingborg
Månadens Hobby
Emilys stora hobby är musik, och framförallt att DJ:a. Efter bara två veckor fick hon och en vän sin första spelning och nu spelar hon på flera av Stockholms mest kända nattklubbar.
Är du en globetrotter?
Tar du alla chanser du får att fly till andra breddgrader? Eller stannar du hellre hemma och myser i din hemstad. Gör testet och se hur världsvan du är!

Kurser & Aktivitet Sverige AB, Hovslagargatan 3, 103 88 Stockholm

Webbplats | Avregistrera