Kurser i södra Sverige för dig Camilla Svensson
Kurser och tips för din fritid.
Visa webbversion
Hej!

Snart drar vårterminen igång och det finns massor av roliga, kreativa och utvecklande kurser i södra Sverige för dig. Här vill vi tipsa om några spännande kurser i vår. Gå en danskurs, lär dig att fotografera eller varför inte ta sånglektioner?
Vårens startklara kurser

Varför inte ge dig själv ett mer hållbart nyårslöfte i år? Som att sakta men säkert låta ny kunskap förändra din vår. Snart drar massor av våra kurser med garanterad start igång. Vad vill du lära dig?

» Afrikansk dans grundkurs
» Konstlinjen
» Silversmide
» Latin för nybörjare
» Teckning grundkurs


Gå fotokurser nu - betala i mars!

Julen lämnar plånboken tom och nyårslöftet är att utveckla din hobby. Låt inte något komma mellan! Kontakta oss så berättar vi mer. Vi fortsätter att hjälpa andra bli bättre fotografer.

» Nybörjarkurs – systemkamera
» Blixtkurs - den externa kamerablixten
» Nybörjarkurs Online – systemkamera
» Porträttworkshop
» Fotoresa

Utveckla din röst på MariaVoiceStudio

Ta din röst vidare oavsett du drömmer om att kunna sjunga eller är etablerad sångare. Här hittar du sånglektioner för ALLA, kör för barn och nybörjare eller en fantastisk och rolig kick-off!

» Sånglektioner
» Ungdomskör 11-13
» Barnkör 8-10 år, 6-7 år och 4-5 år
» AllaKanSjunga kör
» Teambuilding/Kick-off

Hitta din lokala kurs
» Skåne
» Blekinge
» Kronoberg
» Kurser på distans
Månadens Hobby
Att laga mat är Gustavs stora hobby. Så fort han får tid provar han ett nytt recept. -Jag vet vilka råvaror som passar till varandra, säger Gustav, men det tar tid att lära sig.
Hobbytestet
Tycker du att det är svårt hitta en ny hobby eller har du suget efter att lära dig något nytt? Det är inte alltid så lätt! Gör vårt hobbytest och se vilken hobby som passar dig och dina intressen.
Kurser & Aktivitet Sverige AB, Hovslagargatan 3, 103 88 Stockholm

Webbplats | Avregistrera