Kurser i Göteborg för dig Camilla Svensson
Kurser och tips för din fritid.
Visa webbversion
Hej!

Snart drar vårterminen igång och det finns massor av roliga, kreativa och utvecklande kurser i västra Sverige för dig. Här vill vi tipsa om några spännande kurser i vår. Gå en språkkurs, skriv en bok eller varför inte lära dig att dansa?
Vad vill du lära dig i vår?

Upgrades är ett utbildningsföretag där privatpersoner och företag får skräddarsydd undervisning inom ett eller flera ämnen av Sveriges bästa högskolestudenter. Efter dina mål tar vi fram ett upplägg som passar just dig.

Vi erbjuder dig allt från intensivkurser, språkundervisning, läxhjälp och engelskakurser för barn. Kontakta oss idag för att få hjälp att hitta den utbildning som passar just dig!

Utbildningar i vår

» Svenska - privatundervisning
» Engelska - privatundervisning
» Franska - privatundervisning
» Spanska - privatundervisning
» Tyska - privatundervisning
» Helgkurs inför högskoleprovet
» Läxhjälp i hemmet


Läs mer om Upgrades Education
Skicka en intresseanmälan
Välkomna våren på Falken!

Prova på nyheterna folkmusik på dragspel, historiska danser, aerial silks, grundkurs i radio och podcast och kom igång och skriv. För jägare och andra friluftsintresserade har vi en heldags-kurs i friluftsteknik ute på våra egna jakt- och utbildningsmarker i Olofstorp.

» Historisk dans
» Folkmusik på dragspel
» Grundkurs i radio och podcast
» Skrivarskolan
» Praktisk friluftsteknik för jägare

Nyfiken på att prova något nytt?

Vill du lära dig att göra podradio? Spela gitarr, måla porträtt eller dreja? Vi har 200 olika kurser ledda av kunniga pedagoger och med kurslokaler i centrala Göteborg. Välkommen med din anmälan!

» Studiofoto – Grundkurs
» Bollywood – Nybörjare
» Klä om dina möbler
» Bluesmunspel – Nybörjare
» Sjung tillsammans
Hitta din lokala kurs
» Västra Götaland
» Värmland
» Jönköpings län
» Halland
» Kurser på distans
Månadens Hobby
Att laga mat är Gustavs stora hobby. Så fort han får tid provar han ett nytt recept. - Jag vet vilka råvaror som passar till varandra, säger Gustav, men det tar tid att lära sig.
Hobbytestet
Tycker du att det är svårt hitta en ny hobby eller har du suget efter att lära dig något nytt? Det är inte alltid så lätt! Gör vårt hobbytest och se vilken hobby som passar dig och dina intressen.
Kurser & Aktivitet Sverige AB, Hovslagargatan 3, 103 88 Stockholm

Webbplats | Avregistrera