Visa kurser.se som: Mobil

Kurser.se nyhetsbrev

Vill du ha den senaste informationen?

kurser.se sammanställer information till dig som funderar på att gå en kurs inom ditt intresseområde. I våra nyhetsbrev kan du läsa om aktuella kurser och få inspiration
till en aktiv fritid.

  • Tips på nya kurser
  • Rabatter och erbjudande
  • Reportage av tidigare kursdeltagare
  • Öppna hus och kostnadsfria kurser

Fyll i din email nedan så får du nästa nyhetsbrev från kurser.se!
Registrera dig


Avregistrera dig från nyhetsbrevet
  Klicka här för att logga in och ändra din prenumeration  


Nyhetsbrev frånNyhetsbrev december 2015 - kurser.seJulen är på intåg och på kurser.se hittar du många julklappstips. Ge bort en matlagningskurs, lär dig mer om ekonomi eller investera i dig själv. Hitta din kurs till våren!Nyhetsbrev november 2015Behöver du ett ljus i vintermörkret? Gå en kurs och lär dig mer om hälsa eller lär dig att massera dina nära och kära. Här får du tips på härliga vinterkurser!Nyhetsbrev oktober 2015Nu när kylan smyger sig på kan det värma gott och lysa upp i höstmörkret att ägna dig åt din hobby. Här får du tips på kurser där du kan utveckla dina kunskaper i ekonomi, bli bättre på att laga mat eller motivera andra till ett mer hälsosamt liv. Nyhetsbrev september 2015Efter en fin augusti är det dags att börja tänka på vad hösten kommer att erbjuda. I detta nyhetsbrev får du heta kurstips där du kan utveckla din och andras hälsa, rädda liv eller ta en sväng om med Tony Irving. Omfamna hösten med en kurs!Nyhetsbrev väst kurser.se augusti 2015Snart drar höstterminen igång och det finns massor av roliga, kreativa och utvecklande kurser i västra Sverige. Här vill vi tipsa om några spännande kurser i höst. Gå en danskurs, börja sjung gospel eller varför inte lära dig luftakrobatik?Nyhetsbrev södra kurser.se 2015Snart drar höstterminen igång och det finns massor av roliga, kreativa och utvecklande kurser i södra Sverige. Här vill vi tipsa om några spännande kurser i höst. Gå en danskurs, lär dig ett nytt språk eller varför inte ta sånglektioner?

 Nyhetsbrev Stockholm kurser.se 2015Snart drar höstterminen igång och det finns massor av roliga, kreativa och utvecklande kurser i Stockholm med omnejd för dig. Här vill vi tipsa om några spännande kurser i höst. Gå en danskurs, lär dig spela teater eller varför inte ta din jägarexamen?Nyhetsbrev kurser.se augusti 2015Än är det en bit kvar på sommaren men det börjar bli dags att börja tänka på alla spännande kurser du ska gå till hösten. Inrikta dig på hälsa, lär dig massera, gå en danskurs eller utveckla ditt måleri. I detta nyhetsbrev får du massor med tips och inspiration inför höstens kursstart.Nyhetsbrev kurser.se juni 2015Har du bestämt vad du ska göra i sommar? Studera ekonomi från hängmattan, åk på språkresa, lär dig segla eller fokusera på ditt måleri. I detta nyhetsbrev får du tips på populära kurser oavsett om du vill ta det lugnt eller söker äventyr.Nyhetsbrev april 2015Vi på kurser.se vill passa på att önska dig glad påsk och samtidigt påminna om att det finns massor av spännande och utvecklande kurser att gå i vår och sommar. Våga ta dig upp på scen, bli en bättre ledare eller gå en kurs i e-terapi online. Missa inte heller sommarens skärgårdsläger på Lillsved!Nyhetsbrev mars 2015Nu börjar det äntligen känns som vår i luften och vi vaknar sakta men säkert ur vinterdvalan. I detta nyhetsbrev hittar du tips på kurser inom inredning, foto, sommarläger för ungdomar m.m.Nyhetsbrev februariI detta nyhetsbrev får du tips om kurser du kan gå på distans inom kost, hälsa och friskvård. Du hittar även tips för dig som vill ta körkort och ett spännande reportage om Emil som gillar att jaga och var med om en rafflande jaktupplevelse på Knistad Herrgård. Nyhetsbrev GöteborgHär hittar du kurstips för dig som bor i Göteborg med omnejd. I detta nyhetsbrev får du förslag på kurser i bland annat dans, musik och språk för våren 2015.Nyhetsbrev StockholmLetar du efter en kurs i Stockholm med omnejd? I detta nyhetsbrev kan du hitta kurser i Stockholm inom bland annat trädgård, dans och teater.Nyhetsbrev SkåneSnart drar vårterminen igång och det finns massor av roliga, kreativa och utvecklande kurser i södra Sverige för dig. Här vill vi tipsa om några spännande kurser i vår. Gå en danskurs, lär dig att fotografera eller varför inte ta sånglektioner?Nyhetsbrev JanuariLåt 2015 bli året då du infriar dina nyårslöften. Här får du tips på kurser inom bland annat hälsa, dans och fotografering. Hitta kurser på din ort eller på distans.
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.