Visa kurser.se som: Mobil

Referenser

Vad säger våra kunder om oss?

Här följer ett axplock av kurser.se's kundreferenser. Vi är stolta att kunna presentera givande samarbete med stora som små och eftersträvar alltid att överträffa våra kunders förväntningar för att på så sätt bygga långsiktiga och givande samarbeten.

Hör av dig till oss

Att hitta en kurs som uppfyller drömmen ska vara lätt och inspirerande. Det glädjer mig att konstatera att anmälningarna ökat sedan vi startade samarbetet med Kurser.se. De har med andra ord ”öppnat en ny dörr” till oss som gör det smidigt och enkelt att hittar vårt breda utbud av kurser. 

Jag uppskattar också att Kurser.se är så aktiva med sin närvaro på internet och hemsidor.

Medborgarskolan Syd
Karin Holm

Marknads- & kommunikationsansvarig

Medborgarskolan syd

Sedan 2008 har jag samarbetat med kurser.se. Annonserar nu och då i nyhetsbreven - en satsning som alltid leder till nya kursanmälningar. Har nu bokat annonsplatser för 2 år framåt. Utan kurser.se hade jag inte haft den skrivarkurs-verksamhet som jag har idag! 

Kurser.se är ett seriöst företag med en personal som jag har stort förtroende för.

Författarskola MaketeMetoden  
Veronica Grönte

Författarskola.se

Vi har använt oss av kurser.se i några år för att nå ut till ännu fler kunder med vårt kursutbud. Vi anser att dem är otroligt service minded, duktiga och snabba på att ge feedback. Sista året har vi lagt till "boka kurs" vilket är en suverän tjänst där man bokar direkt
och skickas automatiskt en bekräftelse, den kan vi rekommendera.

InfoMediaTech
Karin Ohlsén, VD

InfoMediaTech

Det som började som en idé att jobba med och det jag brinner för har vuxit till ett framgångsrikt företag – mycket tack vare kurser.se. Jag har inte bara fulltecknade grupper utan har kunnat utöka verksamheten.

Kurser.se har ett heltäckande system för alla som arrangerar kurser. Som arrangör har jag utmärkta verktyg för att presentera kurserna, se till att alla får uppföljning på sina intresseanmälningar och statistik som visar att samarbetet verkligen ger resultat.

Jag ger Kurser.se mina allra högsta rekommendationer!

Författarkurs.se
Jorun Modén

Jorun Modén Referens

Vi har samarbetat med Kurser.se under flera år och tack vare det har vi ökat vår försäljning av våra kurser. Vi brukar medverka i nyhetsbreven lite då och då och vi har alltid fått god respons på det. Det finns många portaler för utbildning på internet men det här är en av de få som verkligen ger resultat för oss.

Utan kurser.se hade jag inte haft den verksamhet som jag har nu!

Distansskolan
Madeleine Stenlund

Utan kurser.se hade jag inte haft den verksamhet som jag har nu!

Sångpedagog Maria Kellström

Sångpedagog Maria Kellström

Vad bra det funkar med Kurser.se!
Vår sommarkurs i silversmide är nu redan fullbokad den 16 mars.

Leksands Folkhögskola
Jessica Sjölander
Internat- och bokningsansvarig 

Leksand Folkhögskola

Jag rekommenderar verkligen kurser.se för er som behöver ett forum att nå ut med era kurser.

Kurser.se är en hemsida där mina tänkta elever går in och söker kurser och det var det jag eftersökte. Jag gick med i söktjänsten och satte upp fem helgkurser och utlandsresor med akvarellmåleri. Det fungerade utmärkt. Under de åren som jag har deltagit har kurser.se hela tiden kontaktat mig per telefon för att höra efter att allt fungerar som det ska. Att mina sidor på kurser.se är lätta att korrigera har fungerat helt perfekt.

Håkan Lager

Det är otroligt bra fart på anmälningar och flera av de kurser vi ska köra i höst är redan fulla. Vi kommer antagligen bli tvungna att köra ett par av kurserna i repris eftersom det är så bra tryck… Jag är glad helt enkelt. Allt funkar strålande.

FilmCentrum Stockholm
Mats Isfors

 

Som relativt ny användare av kurser.se, såg vi redan från första veckan en otrolig respons.  Vi når ut till en bredare kategori av människor som skulle varit svåra för oss att få tag i på egen hand. Då vi direkt märkte att anmälningarna ökade, kunde vi utöka antalet kurser. Vi är mycket nöjda med kurser.se och deras profisionella bemötande och givetvis det faktum att vi fått en större kundkrets.

Dancefever Stockholm
Helen & Lotta

Vi har använt kurser.se de tre senaste åren vilket har genererat många nya kursdeltagare till våra sommarkurser. Till en billig månadskostnad har vi kunnat fylla flera av våra kurser. Investerade pengar har verkligen återbetalats. Att servicen från säljarna på kurser.se har varit kanon är ett bra plus.

Fridhems Folkhögskola
Daniel Unnerbäck
Sommarproducent för Fridhems sommarkurser

fridhems

Vi på Al Dente har samarbetat med kurser.se sen i november 2008 och är redan mycket nöjda med detta samarbete. Sen vi började annonsera på kurser.se har vi fått in både företagsbokningar samt många privatpersoner som vill lära sig mer om det underbara Italienska köket. Vi kan varmt rekommendera kurser.se!

Al Dente - italiensk matlagning på riktig!
Samantha Santambrogio
Verksamhetsansvarig

Vidderna Jakt & Utbildning AB har under många år haft stor nytta och glädje av samarbetet med kurser.se. Via detta samarbete har vi på ett mycket effektivt sätt kunna nå vår målgrupp. Vi får också en bra redovisning om antalet besökare samt alltid ett trevligt bemötande. Kurser.se har visat sig vara mycket målinriktade och seriösa och har verkligen engagerat sig i vårt företag och hur vi skall få ut så mycket som möjligt av den tjänst man sålt till oss. Vi kan på det varmaste rekommendera kurser.se.

Vidderna Jakt & Utbildning AB
PO Östergren
VD

Vi har under flera terminer använt oss av kurser.se för att sprida info om våra cirklar och kurser till ett bredare spektrum av deltagare. Vi är mycket nöjda med resultatet, vi får klart fler förfrågningar på våra kurser än tidigare. Det smidiga sätt som intresseförfrågningarna levereras till oss på gör det också lätt för oss att upprätthålla kontakten med den presumtiva deltagaren. Margareta Clarén, Studiefrämjandet Malmö.

Studiefrämjandet Malmö
Margareta Clarén

Studieframjandet

Vi har samarbetat med kurser.se sedan våren 2008 och det har visat sig att förfrågningar på kurser i segling har ökat markant sedan dess. Vår kontaktperson på kurser.se hör av sig till oss med jämna mellanrum och kollar upp om vi är nöjda och tipsar om hur vi på bästa sätt skall kontakta de kunder som haft förfrågningar om oss. Man kontaktar också de kunder som vänt sig till kurser.se för att höra om de är nojda med de svar de fått från oss och den service de fått från kurser.se. Detta kallar jag service i alla led!

Bird Kustseglarskolan i Bohuslän
Birger Wassenius

bird_kustseglarskolan

Utan samarbetet med kurser.se så hade vår verksamhet inte kunnat nå de framgångar som vi idag har uppnått! Det är en ypperlig sida för att visa upp sitt kursutbud samt marknadsföra sitt företag. Vi har alltid blivit bemötta med full förståelse och flexibilitet från Kurser.se och dess medverkande.

SpAek Education AB
Alexander Eklund
VD

Spaek

Jag ångrar aldrig att jag började annonsera hos kurser.se. Detta är också det enda forum jag har annonserat i de senaste åren, och det har ju gått över förväntan! Tusen tack för det!

Inredningsskolan
Ingmarie


Senast uppdaterad: 13 apr 2018

Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.