Visar 1-20 av 60 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-20 av 60 träffar

Att inta scenen

Var du en teaterapa som barn eller vill du utmana dig själv att göra något annorlunda? Scenkonst kan antingen vara väldigt traditionellt eller kombineras med andra discipliner som gynnar dig och dina intressen.

Skillnaden mellan vanlig teater och impro

På en traditionell teaterkurs får man träna på att agera på scen med hjälp av ett manus. Man tränar sin koncentration och scennärvaro och får lära sig några av de tricks som skådespelare använder sig av för att lyckas på scen. Improvisationsteater har fokus på att ta fram kreativiteten. Här tränar man mer på att våga uttrycka det man känner och att skapa ett bra sammanhang i en scen utan vara styrd av ett manus.

Teaterföreställningar i Stockholm

Stockholm har ett rikt kulturliv och är hem för några av Sveriges absolut bästa teaterscener och skolor. Du hittar allt från Kungliga Dramatiska Teatern till små och specialiserade teatrar som erbjuder lite mer alternativa föreställningar. Oavsett smak eller preferens hittar du din inspiration i Stockholm. Den stora teaterkulturen gör också att det samlas mycket kreativt folk som gärna lär ut sina kunskaper. Här kan du ägna dig åt teater i alla des former. Oavsett om du vill se en pjäs eller om du vill uppträda själv finns alla möjligheter i Stockholm.

Jämför kurser
Maja förstår människor genom teater
Calle Flygare Teaterskola

- Det är något väldigt fint att komma så intimt nära varandra och utvecklas som en grupp, säger Maja Turesson som har gått flera teaterkurser på Calle Flygare Teaterskola i Stockholm. 

Läs mer