Sensus utbud av kurser

Utveckla ditt intresse med kurser hos Sensus

Sensus är ett studieförbund som erbjuder en trevlig mötesplats för lärande. Sensus kurser är många och finns i olika städer runt om i landet, du hittar garanterat något som passar dig. Hitta din kurs på Sensus här!
Visar 1-2 av 2 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-2 av 2 träffar
 

Över hela landet erbjuder Sensus utbildningar, gemenskap, cirklar och mötesplatser för lärande. Varje år har Sensus även 30 000 kulturprogram. Sensus är ett studieförbund med verksamhet över hela Sverige med ett utbud som spänner över flera områden som teater, dans och yrkesutbildningar. Till Sensus är det både privatpersoner och företag som hör av sig för att de vill göra något trevligt eller starta en verksamhet.

Pedagogiken hos Sensus studieförbund har en gedigen grund i folkbildningen. Genom att ha mött människors behov har den utformats under decennier. Genom ett nära samspel med organisationer och företag har Sensus utvecklat idéer, metoder och utbildningar och  ligger i framkant med metoder som bygger på människans lust att uppleva, lära, skapa och utvecklas.

Utgångspunkter för sensus

Organisationen är idéburen och arbetar med bildning, kultur och demokrati. Verksamheten ska vara tillgäntglig för alla som vill delta. Sensus hävdar att: alla människor är unika och har lika värde, alla människor har förmåga att utvecklas samt att samtal, reflektion och möjlighet till eget skapande är sätt att värna och fördjupa demokratin.

Jämför kurser