Visar 1-20 av 49 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-20 av 49 träffar

Mer om matlagningskurser i Stockholm

Stockholm har många stjärnkockar och prisbelönta konditorer. Med en matlagningskurs får du möjlighet att lära dig att laga mat som stjärnorna och kommer snart briljera i köket på hemmaplan. Matlagningskurser handlar verkligen om tycke och smak och i Stockholm finns ett stort utbud. Spanskt, italienskt, asiatiskt, macarons, fikabröd och chokladpraliner är bara ett axplock av det du kan snöa in på med en matlagningskurs.

Laga mat tillsammans i Stockholm

Är du bosatt i Stockholm kan en matlagningskurs vara en trevlig aktivitet för företaget eller kompisgänget. Bor du någon annan stans är en matlagningskurs en ypperlig aktivitet för helgresan med kompisarna. Då kan ni också passa på att se alla sevärdheter som Stockholm har att erbjuda.

Stort utbud

Variationen bland matlagningskurser i Stockholm är brett. Du kan till exempel lära dig göra din egen ost, stoppa korv eller laga veganska desserter. Vill du istället lära dig mer om maten i ett visst land kan du till exempel gå en kurs i vietnamesisk eller koreansk matlagning. 

Är du nybörjare i köket och vill lära dig grunderna så finns det kurser även för dig. Med en bra bas kommer man långt och kan bygga vidare sina kunskaper i köket. För den som vill lära sig mer om mat som påverkar vårt mående och vår kropp finns exempelvis en kurs i mat för sköldkörteln eller ayurvedisk matlagning med fokus på en av världens äldsta läkekonster. 

Sammanfattningsvis finns det en kurs för alla. När du hittar något intressant kan du enkelt göra en intresseanmälan i kursbeskrivningen.

Italiensk matlagning

Många vill lära sig mer om italiensk matlagning. Det italienska köket utgår från mycket tomat, citron, sardeller och oliver. Här kan du få lära dig göra en magiskt god bruschetta eller kanske knepen hur man lagar en perfekt risotto.  Hur får man egentligen till en perfekt gelato? Här kan du lära dig allt och lite till! 

Den italienska maten passar utmärkt både till vardag och fest. Det krävs ofta inte speciellt många råvaror för att få till en fräsch och god måltid. När det kommer till italienska desserter kan du välja bland exempelvis tiramisu, pannacotta eller semifreddo. Lär dig laga mat tillsammans med andra och njut av de italienska smakerna.

Vegetarisk matlagning

I en tid där det pratas mycket om minskad köttkonsumtion och mer växtbaserade råvaror passar det utmärkt att lära sig mer om vegetarisk matlagning. Med en kurs i vegetarisk mat lär du dig enkla middagsrecept som går snabbt att laga och är mättande. Genom att utgå från grönsaker, rotfrukter och andra vegetariska råvaror blir maten ofta färgglad och full av nyttigheter. Du får tips på hur du kan komponera en vegetarisk middag så att du fortfarande får i dig all näring som behövs. För den som vill finns även kurs i att laga vegetarisk julmat. Det låter väl spännande?

Jämför kurser

Matlagningstest

Novisen vid spisen eller Mästerkock?

Gör vårt matlagningstest och ta reda på hur mycket du kan om matlagning.

Gör matlagningstestet här  »