Visar 1-15 av 15 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-15 av 15 träffar
 

En matlagningskurs på distans är ett smidigt sätt att lära sig något nytt, utan att behöva lämna hemmets trygga vrå. Res ut i världen med matlagningens hjälp, träffa andra matlagningsintresserade och lär dig hemligheterna från riktiga kockar.

Vill du lära dig slå en bearnaise-sås? Eller vill du kanske få mer inspiration för vardagsmaten? Kanske har du fantiserat om att lära dig molekylär matlagning. Eller så vill du överraska din partner med dina nya matlagningsskills. Oavsett dina mål för kursen finns det mängder av olika matlagningskurser på distans som kan passa dig. 

En matlagningskurs är även en svårslagen, lite ovanlig och uppskattad present. Ge bort till den matglade pappan eller kanske en partner som behöver en liten inspirationsknuff i köket. Är ni en mattokig familj? Gå en matlagningskurs på distans tillsammans. Ett kul sätt för flera att umgås samtidigt om ni bor på olika orter eller inte kan träffas på plats av andra anledningar.

För vem passar en matlagningskurs online?

Har du en dator? Gillar du att laga mat? Då är du rätt person. Det är egentligen allt som krävs för att du ska gå en matlagningskurs på nätet. 

Hur fungerar en matlagningskurs på distans?

Upplägget på en distanskurs i matlagning ser lite olika ut mellan arrangörerna. I vissa fall är det förinspelade videos där du kan följa recepten och läraren i din egen takt när du vill. I andra fall är det mer likt en vanlig livekurs där du tillsammans på utsatt tid går kursen med andra matlagningsintresserade. Fördelen med det är att det finns mer utrymme för utbyte mellan kursdeltagarna och läraren. Men fördelen med de förinspelade kurserna är att de är mer flexibla och enklare att passa in i livspusslet.

Vanligt innehåll i en matlagningskurs på distans?

Ingredienserna beror ju på rätten. I det här fallet inriktiningen på matlagningskursen. Är det bakning på schemat så får du lära dig baka tårtor, småkakor och bakverk. Är det istället italiensk matlagning får du lära dig hur du svänger ihop en egen pasta. Men vanliga ingredienser i en kurs kan vara:

  • Tillagningstekniker
  • Tips och trix
  • Ta fram egna recept
  • Hemligheterna bakom en lyckad sås
  • Tidsplanering i matlagningen
Jämför kurser

Matlagningstest

Novisen vid spisen eller Mästerkock?

Gör vårt matlagningstest och ta reda på hur mycket du kan om matlagning.

Gör matlagningstestet här  »