Innebandyläger

Läger för dig som spelar innebandy

Är innebandy din favoritsport? Åk på ett innebandyläger och utvecklas i ditt spelande och träffa nya vänner. Spendera några dagar på ett innebandyläger med full fokus på träning med erfarna tränare och roliga aktiviteter. 
Vi ber om ursäkt men din sökning gav tyvärr inga träffar... Vänligen gör en Ny sökning

Åk på innebandyläger!

Innebandy bakåt i tiden

Innebandy har funnits sen slutet av 1960-talet i Sverige, men ännu tidigare i Nordamerika. Innebandy spelades till en början som en träningsvariant för bandyspelare. Sveriges första innebandyklubb var Sala IBK och grundades 1979. Innebandy är en sport som spelas med klubba och boll där två lag möts mot varandra. Lagen har fem spelare var och en målvakt. Sporten är Sveriges näst största lagsport och utövas av väldigt många - innebandyklubbar, skolor, företag, kompisgäng m.m. 

Innebandyläger - Utveckla dina färdigheter 

Det finns en mängd med innebandyläger i Sverige. De flesta klubbarna åker under året någon gång på ett innebandyläger. Du kan också individuellt anmäla dig till ett innebandyläger och träffa många andra med samma intresse som du. På ett innebandyläger är det inte bara träning i fokus utan alla medverkande får också göra andra roliga aktiviteter tillsammans. Ett innebandyläger kan vara under en helg eller en hel vecka. Där får du möjlighet att utveckla dina färdigheter med proffesionell coaching från tränare. 

Jämför kurser