Kurser på Folkuniversitetet

Gå en kurs på Folkuniversitetet

Folkuniversitetet erbjuder kurser inom flera olika områden och ämnen. Välj bland allt från en språkkurs och inredning till en kurs i ekonomi och bokföring. Här finns alla kurser hos Folkuniversitetet samlade. Filtrera och hitta din.
Visar 1-20 av 190 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-20 av 190 träffar

Folkuniviersitetet präglas av tron att kunskap ger människor ett rikare liv. Folkuniversitetet vänder sig till en bred allmänhet med ett stort utbud kurser och studiecirklar. Tanken att alla människor har en livslång rätt att fritt söka kunskap genomsyrar pedagogiken, värderingarna och organisationen hos Folkuniversitetet. Folkuniversitetet erbjuder även företag och organisationer utbildning för arbetsmarknadens behov. 

I nära samarbete med universiteten har Folkuniversitetet utvecklat sin studieverksamhet. Alla kurser och utbildningar utgår från ett vetenskapligt förhållningssätt eller beprövad konstnärlig erfarenhet.

Folkuniversitetet – ett av landets främsta språkutbildare

Folkuniversitetet erbjuder språkkurser i ett trettiotal språk. Språkkurserna finns på alla nivåer och även svenska som främmande språk finns. Språkkurserna på Folkuniversitetet ger kännedom om ländernas seder och bruk samt praktiska kunskaper. Folkuniversitetet tillhandahåller internationellt erkända språkexamina som till exempel Camebridgeexamina.

Folkuniversitetet – det internationella studieförbundet

Folkuniversitetet berikas av ett internationellt perspektiv på verksamheten. Projekt med internationella inslag, språkkurser och utbildningar förlagda utomlands är några exempel. Även frågor om hållbar utveckling och globalisering är viktiga. Folkuniversitetet erbjuder möjligheter till kunskap och verktyg som alla ökar förståelsen av alla de faktorer som kan bidra till en hållbar utveckling. Nedan hittar du en lista på orter Folkuniversitetet befinner sig på. 

Och många fler orter!

Jämför kurser