Cirkuskurs

Dyk ner i cirkusvärlden

Vill du lära dig akrobatik, jonglering och clowneri? Lär dig olika tekniker och konstformer som ingår i en cirkus. Det blir skratt, utmanande övningar och en härlig stämning mellan kursdeltagarna. Hitta din cirkuskurs eller cirkusskola här!
Visar 1-4 av 4 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-4 av 4 träffar
 

Som barn har många gått på cirkus och sett hur akrobater, clowner och djur har underhållit publiken med de mest ofattbara cirkusnummer. Att gå en cirkuskurs innebär självklart inte att du förväntas klara av det som cirkusmänniskor har tränat för sedan de var små barn. Här får du utföra de olika övningarna utifrån dina egna förutsättningar. Det viktigaste är att du trivs i gruppen, har kul tillsammans med andra och kan utveckla den konstform som du tycker passar dig bäst.

Hitta din favorit inom cirkuskonsten

I och med att du får prova på flera olika tekniker så har du stora möjligheter att hitta något som du tycker om. Du kanske vill satsa på att bli bäst på att jonglera, slå volter eller få publiken att skratta genom att klä ut dig till clown. Att gå på cirkusskola är något som alla borde prova på! 

Intresserad av att lära dig improvisera som en clown? Gå en clownkurs

Jämför kurser