Visar 1-20 av 220 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-20 av 220 träffar

Testa på roliga aktiviteter för barn i Stockholm! 

Letar du efter roliga och engagerande aktiviteter för ditt barn i Stockholmsområdet? Då har du kommit till rätt ställe. Stockholm har ett brett och roligt utbud av aktiviteter som kommer att hålla ditt barn aktiv och underhållen. Oavsett om ditt barn är intresserat av sport, musik, dans eller andra kreativa aktiviteter finns det någon aktivitet för alla barn. Här nedan listar vi bara några av alla de populära aktiviteterna som passar för barn i Stockholm. 

Parkour i Stockholm 

En populär aktivitet för barn i Stockholm är parkourkurser. Parkour är en spännande och energifylld sport som involverar att ta sig över hinder och utmana sin kroppsstyrka och smidighet. Självklart är kurserna utformade efter barnens ålder och tidigare kunskaper. Genom parkourkurser får ditt barn tillfälle att utveckla sina fysiska färdigheter, bygga självförtroende och ha kul samtidigt. Det är också en aktivitet som man enkelt kan utöva på egenhand eller ihop med kompisar efter kursens slut.  

Dans som aktivitet 

Älskar ditt barn att röra på sig och dansa? I så fall finns det dansskolor och kurser som erbjuder mängder av kurser i olika dansstilar, från bugg till streetdance och allt däremellan. Dans är en underbar aktivitet för både barn och vuxna då det övar upp koordination, kroppskontroll och kondition. Dansaktiviteter ger också ditt barn ett tillfälle att träffa nya vänner och vara en del av en härlig gemenskap. 

Lagsport på schemat? 

Är ditt barn en sportentusiast finns det gott om fotbollsklubbar, handbollsklubbar, innebandyklubbar, basket och såklart massor av fler sporter att välja mellan.  
Stockholm har ett brett utbud av idrottsklubbar och skolor som erbjuder träning och matchspel för barn i alla åldrar och nivåer. Genom att delta i lagsporter kommer ditt barn att förbättra sin teknik, lagarbete och ha en fantastisk tid med sina lagkamrater. 

Musik som skapar glädje 

Musik är en fantastisk aktivitet för barn och i Stockholm hittar du exempelvis piano lektioner och musikskolor för små och stora talanger. Att lära sig spela ett instrument ger ditt barn möjlighet att utveckla musikalitet, kreativitet och disciplin. Genom att ta olika musiklektioner kan ditt barn utforska musikens värld och kanske till och med upptäcka sitt eget musikaliska språk. 

Utöver de listade aktiviteterna finns det många andra roliga och populära saker att göra för barn i Stockholm. För att bara nämna några finns det finns teatergrupper, konstworkshops, simskolor, ridklubbar, tennisskolor och mycket mer. Se till att kolla igenom aktiviteterna här ovan, så hoppas vi att du hittar mängder av alternativ till ditt barn. 

Jämför kurser
Funkykidz
Nu kan barnen dansa hemma mellan lektionerna!

Funkykidz danslektioner är barnens upplevelse i centrum. Detta har gjort Funkykidz till landets största dansskola. Nu ger man även barnen möjlighet att dansa hemma mellan lektionerna.

Läs mer