Visa kurser.se som: Mobil

Lyckas fullfölja dina nyårslöften

Utför dina nyårslöften under 2017!

Fullfölj dina nyårslöften

Varje år lovar vi oss själva olika saker inför det nya året. Så kallade nyårslöften. Ofta blir dina nyårslöften bortglömda eller inte utförda som lovat. Känner du igen dig? Läs den här guiden och inspireras att faktiskt fullfölja årets nyårslöften.

Bli mer hälsosam     

Något många funderar på inför nytt år är att ta hand bättre om kroppen. För hur många kan ärligt säga att man gjort det till hundra procent under året? Det kommer hela tiden nya dieter, retreats och träningstips att följa. Vilket gör att många kan känna sig överöst och ha svårt att välja rätt väg. Se till att nyårslöftet om att bli mer hälsosam är rimliga och inte ouppnåeliga. En bra start kan vara att gå en hälsokurs.

Ta körkortet som aldrig blivit av

Ligger det där körkortet fortfarande och väntar på att bli taget? Om svaret är ja, då är det ett perfekt nyårslöfte att uppfylla. Du kan övningsköra i förväg med någon som har körkort eller lära dig köra bil på en intensivkurs. Välj din väg för att nå i mål. Se alla körkortsutbildningar.

Få bättre koll på familjeekonomin

Efter jultider kan ekonomin te sig som ett jobbigt ämne att tillbringa tid till. Speciellt då plånboken mer eller mindre tömts på senaste tiden. Dock så är ekonomi något som är ytterst viktigt att ha koll på i en familj. Hur ser inkomster kontra utgifter ut? Vilka faktiska utgifter har ni? Är det rimliga summor? Är det något ni kan minska ner på för att ha råd med annat? Låt en ekonomikurs hjälpa er på vägen.

Tillbringa mer tid ute i naturen

Att vara ute i naturen är både uppfriskande och skönt för kropp som knopp. Att ta en paus och hämta ny energi är viktigt. Oavsett om du gör det ute i din egen trädgården eller på en friluftsaktivitet. Att umgås med djur gör också oss mer lugna och redo för arbetsutmaningar. Här kan du hitta kurser som kan ta dig ut i naturen.

Åk på en drömresa

Kanske är du en av dem som funderat länge på att åka på en resa, men som av någon anledning alltid blir framskjuten? Det är lätt att livet kommer i vägen och att man inte anser sig ha varken tid eller pengar att resa. Något som uppskattas av många är att kombinera någon hobby som måleri, yoga eller annat med en resa. Inspireras och se alla temaresor här !

Träna dig piggare

Att träning påverkar oss positivt och gör oss piggare är sen länge bevisat. Men hur behåller vi träningsglädjen under året? Många sticker till gymmet eller börjar med en ny sport i januari, sen avtar det ju längre året går. Se till att hitta något som motiverar dig året ut! Hitta något utöver det vanliga - kanske en kurs i klättring, kampsport eller dykning? Om du hellre håller dig till annan träning och friskvård är det förstås också lika bra. Huvudsaken du rör på dig.


Hoppas du nu känner dig inspirerad att fullfölja de årslöften du lagt. Lycka till!

 

Se de populäraste kurserna 2016


Senast uppdaterad: 25 jan 2017

Hobbytest

Hobbytest kurser.se

Vilken hobbytyp är du?

Inspireras till att göra något nytt på fritiden.

Starta testet