Visa kurser.se som: Mobil

Inspireras att hitta en sommarkurs

Inspireras att gå en sommarkurs

Krydda din sommar ☀

Alla är vi nog överens om att värmen inte kommer en dag för sent – varje år. Vi längtar i 9 månader till juni, juli, augusti. Efter att solen ska berika våra dagar och att vattnet ska svalka våra kroppar. När vi inte solar, badar eller åker på utflykter och resor så kan det vara roligt att dyka ner i någon aktivitet. I den här guiden får du tips på hur du kan krydda din sommar lite extra med en sommarkurs!

Hitta en rolig sommarkurs

Pensla med olika färger

Inom målarvärlden finns det många olika tekniker och sätt att måla på. Vissa tekniker är mer strikta än andra. Du kan lära dig måla med olja, akryl eller varför inte skissa en teckning. Oavsett om du är nybörjare eller har målat tidigare kan målning ge dig något att fokusera på och tid för dig själv. Genom målning kan du finna lugn och balans. Det är bara du och dina penseldrag. Gå en målarkurs i sommar. 

Kasta dig uppför berg

Träna smidighet, styrka och teknik i en utmanande sport som klättring. Ta dig från botten till toppen och få en fantastisk upplevelse. Väl uppe kan du avnjuta en fin utsikt. Ta med vännerna på en rolig utmaning i sommar, en grundkurs i klättring.

Skapa ditt egna

Inom hantverk kan du hitta många olika saker att testa på i sommar. Ägna tiden åt att skapa föremål i keramik, klä och tapetsera om möbler, glasblåsning, broderi eller varför inte silversmide? Få med dig något hem som du skapat med dina egna händer. Välj om du vill arbeta med trä, textil eller annat material. Kom igång idag – sommarkurs i hantverk.

Glid fram på vattnet

Lär dig att glida fram på vattnet i sommar. Gör verklighet av drömmen och gå en grundkurs i segling. Friheten att själv kunna styra en båt och känna vinden blåsa i håret är obeskrivlig. Det finns kurser över en dag eller ta åker du eller dina barn ut i skärgården på kurs. Kolla in sommarens seglingskurser

Rör på fötterna

Dans var det som flest svenskar ville lära sig under förra året. På en danskurs kan du lära dig bugga, ta lektioner i poledance eller testa på någon orientalisk dans. I sommar finns det kurser både för barn och vuxna. Eller varför inte skicka barnen på dansläger? Att dansa är både ett roligt sätt att röra på sig och träffa nya människor! Kom igång idag och hitta en danskurs

Hitta lugnet

Efter en lång termin av stress på jobbet och fullt upp med att planera semester så kan en aktivitet som är lugn och återhämtade vara något. Att yoga kan fungera bra mot stress och oro. Du varvar ner och samlar energi inför nya utmaningar. Testa på någon av alla olika former av yogakurser som finns. Yoga passar perfekt att utöva utomhus i sommar!

Greppa pennan

Väck skrivlusten i dig och greppa pennan i sommar. En skrivarkurs kan ha olika innehåll och utföras på olika platser. Skriv på en roman, novell eller skriv för att ventilera. Kanske behöver du som har skrivtorka komma igång igen. Oavsett anledning – kolla in vilka skrivarkurser som hålls under sommaren. 

Nynna ikapp

Gillar du att sjunga och göra låtar? Eller vill du lära dig producera din egen musik och bli nästa Max Martin? Då kan du åka iväg på en musikkurs i sommar. Finns både för barn och musikintresserade vuxna. Det finns givetvis också många olika instrument att sätta tänderna i för den som vill. Hitta rätt musikkurs för dig.

Inspirerad att skapa nya minnen, hitta en ny hobby och krydda sommaren – Lycka till på din valda sommarkurs.


Senast uppdaterad: 29 apr 2016

Hobbytest

Hobbytest kurser.se

Vilken hobbytyp är du?

Inspireras till att göra något nytt på fritiden.

Starta testet