Visa kurser.se som: Mobil

Tips inför Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag aktiviteter

Väck romantiken till liv under Alla hjärtans dag

Har du och din partner hamnat i gamla hjulspår? Tycker ni att ni redan vet allt om varandra och era egenskaper? Här får du en guide om hur ni kan hetta upp ert förhållande och väcka romantiken under Alla hjärtans dag – till att börja med.


Lär er laga mat från olika kultrer

Mata varandra med olika kulturer
Mat på Alla hjärtans dag är alltid en klassiker. Kanske är det bara en av er som brukar laga mat hemma eller en som bokar nya restauranger. Förslaget i år är att hoppa över ovan och anmäla er till en matlagningskurs istället. Med möjligt att inspireras av olika matkulturer - lär er laga italienskt, indiskt eller varför inte japanskt För er som är lite extra intresserade av dieter kan detta också var något att läsa på om.

Kom varandra närmare med dans

Dansa er närmare varandra
Visste ni att dans frigör en mängd endorfiner i din hjärna och att endorfiner gör dig lycklig? Därför är dans något som rekommenderas för att gemensamt uppnå ett lyckorus. Dansen ger er nya krafter och energi för framtiden. Anmäl er omedelbart till en kurs i pardans för att väcka den sensuella känslan och komma varandra steget närmare.

Fotografera varandra!

Ha en fotosession tillsammans
Ni kanske tror att ni sett varandra från alla vinklar som går, men så fel ni kan ha. Att ha en fotosession handlar inte om att få snygga foton, utan om att ge och ta instruktioner, beröm och framför allt skratta ihop. Att ha en fotosession tillsammans ska vara något som är roligt och ger er tillfälle att släppa loss. Väcks ert intresse för fotografering ytterligare under er fotosession så kan ni kika in här

Anordna er egna vinprovning.

Vinprovning för två
Har ni inte så mycket pengar att lägga på någon större aktivitet på Alla hjärtans dag, men ändå vill göra något trevligt ihop? Då är vinprovning hemma ett roligt förslag som både garanterar en mysig kväll med goda smaker men också en hel del fnitter. Försök att bara köpa sorter ni inte brukar dricka. Läs gärna den här guiden för att få tips på hur ni arrangerar er vinprovning tillsammans.

Höj adrenalinet tillsammans.

Utmanas i en fartfylld aktivitet
Är ni paret som gillar fart och fläkt? Eller kanske mest tar det lugnt i soffan framför en bra film? Oavsett så är Alla hjärtans dag ett bra tillfälle att börja med en aktivitet med lite mer fart i. Svettas och utmanas tillsammans i något av följande:

KlättringSimning eller Jaga.

Yoga ihop på alla hjärtans dag.

Stressa ner med din käraste
Vi alla lever ett hektiskt liv med arbete, familj, vänner, träning och så vidare. Kanske har ni aldrig riktigt tid att ta det lugnt ihop, åtminstone inte under en hel dag. Just därför kan Alla hjärtans dag vara dagen då ni bestämmer er för att bara ta det lugnt tillsammans. Är ni personer som har svårt för det så kan ni passa på att testa yoga eller mindfulness som ska hjälpa er att hitta en medveten närvaro och samla kraft.

Hitta en gemensam hobby.

Sök efter en gemensam hobby
Att ha en hobby på sidan av sitt jobb kan vara viktigt för att känna sig motiverad i vardagen. Så varför inte hitta en gemensam hobby som ingen av er har testat? Det skapar både ett nytt samtalsämne i ert förhållande och ni träffas på ny mark utan förutsättningar. Här kan du testa vilken hobby som skulle passa dig och din partner bäst. Får ni olika resultat? Varva med aktiviteter från bådas resultat.

Hitta glädjen med att sjunga ihop.

Sjung er till ett bättre humör
Do, Re, Mi, Fa, Sol, La, Ti, Do – är hur exempel på hur toner skrivs. Det kan vara bra att veta om ni funderar på att lära er sjunga. Att sjunga precis som att dansa frigör en mängd endorfiner och ger er ett bättre humör. Så varför inte sjunga ikapp under Alla hjärtans dag och öka era lustkänslor? Här kan ni börja med att göra en undersökning om sångintresse. Därefter kan ni anmäla er till en sångkurs.

Denna guide fungerar givetvis inte bara för Alla hjärtans dag utan går minst lika bra att använda när som helst på året. Söker ni efter en hobby som ni gillar eller efter nya aktiviteter att göra tillsammans är ni välkomna in här för att leta vidare.


Senast uppdaterad: 11 feb 2016

Hobbytest

Hobbytest kurser.se

Vilken hobbytyp är du?

Inspireras till att göra något nytt på fritiden.

Starta testet