18 jun 2019

Det gör dina grannar på fritiden – Karlstad

Hallå Karlstadsbor! Hur nyfiken är du på dina grannars fritidsintressen? kurser.se har kartlagt trendande kategorier och fritidskurser för dig som bor i Karlstad. Närmare 10 000 Karlstadsbor har sökt kurser på kurser.se under det gångna året och vi kan här presentera de populäraste sökningarna.

Dansa och måla i Karlstad!

Precis som på de flesta andra orter i Sverige är dans en toppande kategori. Vare sig det är salsa för vuxna eller barndans, så verkar det vara ett vinnande koncept. Karlstadsborna har dessutom ett stort kulinariskt intresse. Matlagning kniper listans andra plats. Massagekurser har klättrat upp ett snäpp medan hundkurser trillat ner två platser. Vi kan även se hur skrivarkurser och diverse målarkurser toppar listan. Kanske är det så att Karlstad börjar intressera sig för mer kreativa kurser?

Topp 10 mest sökta fritidskurser i Karlstad

  1. Dans
  2. Matlagning
  3. Hundkurser
  4. Skrivarkurs
  5. Salsa & latino
  6. Barndans
  7. Akvarell
  8. Jägarexamen
  9. Massagekurs
  10. Målarkurs

Bubblare: Musik

Under topplistan kan vi se kategorier som sång och piano fortfarande ligger och bubblar. Det har även klättrat upp andra musikkategorier som gitarrkurser. Vill Karlstadsborna utveckla sina musikaliska kunskaper? Det återstår att se hur sökningarna ändras till nästa års sammanställning.

Det gör dina grannar på fritiden

kurser.se samlar statistik och kollar på vad dina grannar sysslar med på fritiden. Du kanske undrar vad grannen du alltid snackar med i affären gör annars? Vi har svaret! Vi kollar på vilka kurser och intressen som trendar. Hur ser det ut i staden där du bor? Nästa gång kanske vi spanar in just din stad!

Senast uppdaterad: 18 jun 2019

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2019-06-18

Det gör dina grannar på fritiden – Västerås

Bor du i Västerås? Är du en av dem som gärna ägnar dig åt dans, matlagning och yoga? Det är nämligen dessa fritidskurser som användarna visat intresse för på kurser.se. Nästan 20 000 Västeråsbor har under det gångna året sökt efter kurser hos oss. Vi har sammanställt vilka favoriterna är. Topplistan är inte helt oförändrad jämfört med föregående år.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-06-10

Det gör dina grannar på fritiden – Kalmar

Bor du i Kalmar? Har du någonsin funderat på vad dina grannar gör på sin fritid? Nu kan du sluta undra! Okej, det kanske inte är just dina grannar, men kurser.se har kikat på vilka kurser som lockat Kalmarbornas intresse under det gångna året. Läs vidare för att se vad som toppar listan nära dig. Sex tusen Kalmarbor kan inte ha fel – Matlagning, Dans och Jägarexamen är receptet på en lyckad fritid ...
Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-06-10

Det gör dina grannar på fritiden – Nässjö

Är du Nässjöbo? Då kan vi nu avslöja vad dina grannar gör på fritiden! Eller okej, det kanske inte är just dina grannar. Men kurser.se har tittat på vilka fritidskurser som trendar hos Nässjöborna. Som i många andra städer runt om i Sverige är danskurser populärast även i Nässjö. Det är inte bara dans för vuxna som är populärt – på en tredje plats kan vi se barndans.
Läs mer
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.