Det gör dina grannar på fritiden – Karlstad

Hallå Karlstadsbor! Hur nyfiken är du på dina grannars fritidsintressen? kurser.se har kartlagt trendande kategorier och fritidskurser för dig som bor i Karlstad. Närmare 10 000 Karlstadsbor har sökt kurser på kurser.se under det gångna året och vi kan här presentera de populäraste sökningarna.

Dansa och måla i Karlstad!

Precis som på de flesta andra orter i Sverige är dans en toppande kategori. Vare sig det är salsa för vuxna eller barndans, så verkar det vara ett vinnande koncept. Karlstadsborna har dessutom ett stort kulinariskt intresse. Matlagning kniper listans andra plats. Massagekurser har klättrat upp ett snäpp medan hundkurser trillat ner två platser. Vi kan även se hur skrivarkurser och diverse målarkurser toppar listan. Kanske är det så att Karlstad börjar intressera sig för mer kreativa kurser?

Topp 10 mest sökta fritidskurser i Karlstad

  1. Dans
  2. Matlagning
  3. Hundkurser
  4. Skrivarkurs
  5. Salsa & latino
  6. Barndans
  7. Akvarell
  8. Jägarexamen
  9. Massagekurs
  10. Målarkurs

Bubblare: Musik

Under topplistan kan vi se kategorier som sång och piano fortfarande ligger och bubblar. Det har även klättrat upp andra musikkategorier som gitarrkurser. Vill Karlstadsborna utveckla sina musikaliska kunskaper? Det återstår att se hur sökningarna ändras till nästa års sammanställning.

Det gör dina grannar på fritiden

kurser.se samlar statistik och kollar på vad dina grannar sysslar med på fritiden. Du kanske undrar vad grannen du alltid snackar med i affären gör annars? Vi har svaret! Vi kollar på vilka kurser och intressen som trendar. Hur ser det ut i staden där du bor? Nästa gång kanske vi spanar in just din stad!


Annonser

Du kanske också är intresserad av: