18 jun 2019

Det gör dina grannar på fritiden – Haparanda

Bor du i Haparanda? Nu kan vi avslöja vad dina grannar sysslar med på fritiden. Eller för att vara mer nyanserad, vilka fritidskurser de ägnar sig åt. Många Haparandabor har varit inne på kurser.se under det gångna året, och vi har sammanställt vilka kurser som legat i topp på önskelistan. 

Om Haparandaborna får välja

En sak är säker, och det är att kurser för att knipa en jägarexamen fortsätter att ligga bland favoriterna i Haparanda. Jägarexamen som tidigare legat på en stadig andraplats klättrar i år upp för att bli en solklar vinnare. Andra nykomlingar på listan är kurser i dans, inredning, läger och akryl. Kurser i bugg, ekonomi och foto som i fjol låg på topp har nu fallit bort. Kort och gott går det att konstatera att Haparanda är en ort med varierande intressen.

Topp 10 mest sökta fritidskurser i Haparanda

  1. Jägarexamen
  2. Dans
  3. Inredning
  4. Finska
  5. Läger
  6. Akryl
  7. B-körkort
  8. Kost och näringslära
  9. Personlig utveckling
  10. Skrivarkurs

Trendspaning: Fler funderar på B-körkort

En ny kurskategori som klättrar bland favoriterna i Haparanda är B-körkort. Fler verkar helt enkelt vara ute efter frihetskänslan att kunna åka var de vill, när de vill.

 

Det gör dina grannar på fritiden

Har du någonsin undrat vad dina grannar gör på fritiden? Vi reder ut det genom att ta reda på vilka fritidskurser som din stad eller ditt län har sökt mest på under det gångna året. Vilka kategorier dominerar i din stad? Har intresset svalnat för något speciellt? Ser vi några spännande nykomlingar? Vi granskar trender och förändringar i svenskarnas fritid, över hela Sverige. Kanske är det dina grannar vi spanar in nästa gång?

Senast uppdaterad: 18 jun 2019

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2019-05-16

Det gör dina grannar på fritiden – Avesta

Bor du i Avesta? Då har du förmodligen både kreativa och dansanta grannar! Vi har kollat vilka fritidskurser som var populärast bland Avestaborna under det gångna året. Toppar något av dina intressen listan?   Dans är populärt i hela Sverige, men i Avesta är det extra populärt med två placeringar på listan. Övriga danskurser, som kanske inte låter så spännande, har klättrat ända från plats 40 ...
Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-06-07

Det gör dina grannar på fritiden – Lysekil

Vad gör grannarna dina egentligen på fritiden? Den frågan svarar kurser.se på i sin kartläggning av vilka fritidskurser som svenskarna helst av allt vill gå. I Lysekil är det dans som är den mest populära fritidsaktiviteten men det finns även ett starkt intresse för yoga, målarkurser och hantverkskurser. Dans är en av svenskarnas mest populära fritidsaktiviteter och Lysekil är inget undantag.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-06-18

Det gör dina grannar på fritiden – Karlstad

Hallå Karlstadsbor! Hur nyfiken är du på dina grannars fritidsintressen? kurser.se har kartlagt trendande kategorier och fritidskurser för dig som bor i Karlstad. Närmare 10 000 Karlstadsbor har sökt kurser på kurser.se under det gångna året och vi kan här presentera de populäraste sökningarna. Precis som på de flesta andra orter i Sverige är dans en toppande kategori.
Läs mer
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.