Det gör dina grannar på fritiden – Borgholm

Borgholmare!  Är du nyfiken på dina grannars fritidsintressen? Vi har samlat statistik och kartlagt de mest trendande kategorierna och fritidskurserna hos dina grannar i Borgholm. Över 500 Borgholmare har sökt kurser på kurser.se under det gångna året.

Med rytmen i blodet

Precis som i de flesta andra län i Sverige ligger dans i toppen. På denna topplista platsar även bugg och streetdance, så det är tydligt att Borgholmare tycks ha rytmen i blodet. Annars verkar det även vara populärt med kreativa kurser och språkkurser. Det som är intressant är att ekonomi tagit sig från en sjuttonde plats upp till en femte. Invånarna i Borgholm gillar alltså dans, kreativitet, språk och ekonomi!

Topp 10 mest sökta fritidskurser på Borgholm

  1. Dans
  2. Bugg
  3. Matlagning
  4. Spanska
  5. Ekonomi
  6. Engelska
  7. Målarkurser
  8. Streetdance
  9. Akvarell
  10. Barn

Bubblare: Föreläsning

Sökningar på föreläsningar har ökat markant och kategorin ligger nu och bubblar under topplistan. Kan det vara så att Borgholmarna är hungriga på att lyssna och lära sig nya saker av intressanta människor?

Det gör dina grannar på fritiden

kurser.se kartlägger statistiken för dina grannars fritid. Vi har säkert alla någon gång undrat vad våra grannar sysslar med utanför jobbet? Vi tittar på trendande intressen och kurser över hela Sverige. Hur ser det ut i staden där du bor? Det kanske är just er vi spanar in nästa gång!


Annonser

Du kanske också är intresserad av: