Vilket är det bästa redigeringsprogrammet alla lära sig för film? - Forum

2016-02-23 11:46   Amir D

Hallå! Letar efter ett redigeringsprogram för film som är lättanvänt och bra. Samtidigt ska filmerna bli snygga förstås! Toppen om ni kan skicka mig några bra tips! Mvh Amir D.


RE: Vilket är det bästa redigeringsprogrammet alla lära sig för film?
2016-02-23 14:01   Sofie Larsson

Hej Amir,

Då ska vi självklart tipsa dig. Som du säkert vet finns det en mängd olika program att redigera film i. Windows Movie Maker är ett program som går snabbt att komma igång med och som är enkelt att använda. Det här redigeringsprogrammet lär dig få ihop klipp och lägga till musik, text och andra effekter till din film.

Ett annat program, som är väldigt populärt, där du kan redigera din film i är Premiere Pro. Du kan lätt använda programmet och effektivt skapa visuellt snygga filmer. Premiere Pro är ett redigeringsprogram som går lika bra att använda i datorn som i mobilen. Programmet redigerar många olika typer av media oavsett format. Filmerna får god färgkvalité.

Hoppas det var lite hjälp på vägen! Vill du veta mer så finns det filmkurser i bland annat i Windows Media Maker och Premiere Pro, men även andra kurser relaterat till film.


Hitta kurser inom kategorin:
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.