Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

COVID-19: Användbar information och inspiration

I och med den rådande situationen med coronaviruset COVID-19 har förändring och anpassning präglat både vardagen och arbetslivet under den senaste veckan. För att hantera den nya situationen har vi samlat tips och inspiration som är särskilt aktuellt just nu.

För information om viruset COVID-19, medicinsk rådgivning och samhällsläget hänvisar vi till Vårdguiden 1177 eller Folkhälsomyndigheten.


Information och inspiration


Kurser du kan gå nu

Är du begränsad till hemmet men sugen på att lära dig något nytt? Låt inte situationen begränsa dig, leta bland hundratals kurser som finns på distans!


FAQ om kurser

Jag har bokat en kurs som jag inte längre vill gå, vad gör jag?

Svar: Kontakta arrangören för att ta reda på vilka lösningar som finns, detta varierar beroende på arrangörens egna bokningsvillkor.

Kan jag boka om min kurs till senare?

Svar: För att ta reda på möjligheterna att boka om din kurs behöver du kontakta arrangören direkt.

Jag har gjort en intresseanmälan för en kurs som jag inte längre kan gå, kan jag radera min intresseanmälan?

Svar: Intresseanmälningar via kurser.se är inte bindande, du behöver alltså inte radera en intresseanmälan för att du inte längre kan gå kursen.

Jag har redan betalat för min bokade kurs men kan inte längre delta, kan jag få mina pengar tillbaka?

Svar: Kontakta arrangören för att ta reda på vilka lösningar som finns, detta varierar beroende på bestämmelser hos arrangören.

Vad händer om en kurs blir inställd?

Svar: Om du har bokat en kurs som blir inställd kommer arrangören kontakta dig och ge dig information kring detta.


Jag är osäker på om en kurs jag vill gå kommer att bli av, kan jag fortfarande göra en intresseanmälan?

Svar: Absolut! Intresseanmälningar via kurser.se är inte bindande. När du gör en intresseanmälan får du mer information kring kursen.

Kan jag välja att gå kursen på distans?
Svar: Det är upp till varje kursarrangör huruvida det är möjligt att genomföra kursen på distans. Kontakta den arrangör det gäller.


Hur bokar jag en kurs?
Svar: På kurser.se kan du söka, hitta och jämföra fritidskurser. Vi arrangerar inte egna kurser. För att veta hur du gå tillväga för att boka en kurs kan du läsa på respektive kursbeskrivning. Du kan även göra en intresseanmälan för att få mer information från arrangören. Att göra en intresseanmälan är gratis och ej bindande.


Jag vill gå en distanskurs. Hur gör jag?
Svar: Här kan du hitta alla distanskurser. När du hittar en kurs som är intressant kan du läsa mer på kursens presentation. Vill du veta ännu mer? Vad roligt! Lämna en intresseanmälan för att få mer information från arrangören. En intresseanmälan kostar såklart ingenting, och är inte bindande.


Kan man köpa presentkort på en kurs?
Svar: Vi på kurser.se erbjuder inte presentkort. Vissa av de kursarrangörerna som finns på kurser.se gör det, kontakta den arrangör du skulle vilja köpa ett presentkort av och fråga.


Jag vill gå en sommarkurs. Har ni sådana?
Svar: Ja, här hittar du alla sommarkurser.

Senast uppdaterad: 04 maj 2020

Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.