Visa kurser.se som: Mobil

Branschnyheter

Branschnyheter och marknadsföringstips

Om du är kursarrangör eller jobbar med att marknadsföra större studieförbunds kursutbud har du säkert ställt dig frågan – hur når jag nya kursdeltagare?

Vi tror på transparens och delar gärna med oss av våra insikter och lärdomar för att hjälpa dig sticka ut ur mängden och hitta fler kursdeltagare. Här hittar du artiklar om allt från hur du skapar smarta marknadsföringskampanjer och skriver för webben till förändrade användarmönster på nätet och vanliga frågor och svar från kursarrangörer.

Senaste artiklarna:

Senast uppdaterad: 07 jun 2018

Tutorials - Konkurrent eller ett nytt format att använda?

Senast uppdaterad: 2018-06-07

Vilka är framtidens kursdeltagare? Vi talar mycket om hur vi ska nå nya och gamla kursdeltagare idag, men funderar sällan över hur beteendet kommer se ut framöver. Här dyker vi därför ner och tittar lite extra på hur framtidens kursdeltagare kan komma att se ut. Del 3 av 3.

Läs mer

En ny typ av lärande med MOOC och Flipped Classroom

Senast uppdaterad: 2018-06-05

Vilka är framtidens kursdeltagare? Vi talar mycket om hur vi ska nå nya och gamla kursdeltagare idag, men funderar sällan över hur beteendet kommer se ut framöver. Här dyker vi därför ner och tittar lite extra på hur framtidens kursdeltagare kan komma att se ut. Del 2 av 3.

Läs mer

Generation Z – The Now Generation

Senast uppdaterad: 2018-06-05

Vilka är framtidens kursdeltagare? Vi talar mycket om hur vi ska nå nya och gamla kursdeltagare idag, men funderar sällan över hur beteendet kommer se ut framöver. Här dyker vi därför ner och tittar lite extra på hur framtidens kursdeltagare kan komma att se ut. Del 1 av 3.

Läs mer