5 tips på härliga sommarkurser
21 apr 2021

5 tips på härliga sommarkurser

Vill du spendera din sommarledighet på bästa möjliga sätt? Prova på en kreativ sommarkurs, en fartfylld aktivitet eller något lugnt och avslappnande under ledigheten. kurser.se listar 5 härliga sommarkurser att gå i sommar. 

1. Bonjour, hola, hello, buongiorno

Till sommaren passar det utmärkt att utveckla dina språkkunskaper med en språkkurs. Har du tänkt ligga på playan och dricka en piña colada på Mallis? Gå en kurs i spanska innan! Ska du äta gelato och dricka caffé americano på gatorna i Rom? Gör dig förstådd med kurs i italienska. Bonjour Belle! Croissant och macarones i de vackra parkerna i Paris? Undvik eventuella missförstånd och lär dig franska innan resan!

Kurstips: Sommarkurser i språk

2. Sjunga, dansa eller spela teater?

Drömmer du om att kunna sjunga? Du behöver inte vara en sångfågel för att ta sånglektioner. Lär dig sjunga under sommaren så du kan imponera på kollegorna när semestern är slut och det är dags för höstens kickoff.

Kurstips: Sånglektioner

3. Var aktiv!

Vissa är ute efter en mer aktiv sommar med fartfyllda aktiviteter eller olika sporter. Vad sägs om tennis, klättring eller simning? Kombinera träning och adrenalin med ditt intresse och testa på känslan av att kunna bestiga berg eller kanske bli proffs i simning. 

Kurstips: Sport och äventyr

4. Är du hellre kreativ?

Om du istället vill utveckla eller upptäcka din kreativa sida kan du gå en målarkurs i sommar! Finn nöjet och lugnet med akvarell eller oljemålning och få inspiration i antingen naturen eller inomhus.

Kurstips: Målarkurser

5. Slappna av

En lugn och avkopplande sommar kan behövas efter all stress du stått ut med på jobbet eller i vardagen. För att stärka och balansera både kropp och själ för att sedan lära dig att slappna av på rätt sätt kan du gå en sommarkurs i yoga eller meditation.

Kurstips: Yoga och meditation

Se alla sommarkurser

Senast uppdaterad: 21 apr 2021

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2022-03-25

Så kommer du utanför din comfort zone

Det har hänt alla någon gång i livet – att stöta på sin rädsla. Rädslan brukar vara ett hinder som får en att känna sig orolig eller osäker. Vi har listat tipsen som kan hjälpa dig komma utanför din comfort zone.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-09-13

5 (enkla) sätt att engagera sig politiskt

Har du ett politiskt intresse? Öka dina chanser att påverka opinionen genom att engagera dig i frågor du brinner för. Här får du fem enkla tips på hur man kommer igång som politisk novis.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2022-06-28

7 sätt att väcka din kreativitet

Känner du att din kreativitet har falnat? Vi tipsar om 7 enkla saker du kan göra för att väcka kreativiteten till liv igen, för kreativitet är precis som motion – om du inte underhåller den så försämras den.

Läs mer
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.