Visa kurser.se som: Mobil
5 tips på härliga sommarkurser

5 tips på härliga sommarkurser

Vill du spendera din sommarledighet på bästa möjliga sätt? Prova på en kreativ sommarkurs, en fartfylld aktivitet eller något lugnt och avslappnande under ledigheten. kurser.se listar 5 härliga sommarkurser att gå i sommar. 

1. Bonjour, hola, hello, buongiorno

Till sommaren passar det utmärkt att utveckla dina språkkunskaper med en språkkurs. Har du tänkt ligga på playan och dricka en piña colada på Mallis? Gå en kurs i spanska innan! Ska du äta gelato och dricka caffé americano på gatorna i Rom? Gör dig förstådd med kurs i italienska. Bonjour Belle! Croissant och macarones i de vackra parkerna i Paris? Undvik eventuella missförstånd och lär dig franska innan resan!

Kurstips: Sommarkurser i språk

2. Sjunga, dansa eller spela teater?

Drömmer du om att kunna sjunga? Du behöver inte vara en sångfågel för att ta sånglektioner. Lär dig sjunga under sommaren så du kan imponera på kollegorna när semestern är slut och det är dags för höstens kickoff.

Kurstips: Sånglektioner

3. Var aktiv!

Vissa är ute efter en mer aktiv sommar med fartfyllda aktiviteter eller olika sporter. Vad sägs om tennis, klättring eller simning? Kombinera träning och adrenalin med ditt intresse och testa på känslan av att kunna bestiga berg eller kanske bli proffs i simning. 

Kurstips: Sport och äventyr

4. Är du hellre kreativ?

Om du istället vill utveckla eller upptäcka din kreativa sida kan du gå en målarkurs i sommar! Finn nöjet och lugnet med akvarell eller oljemålning och få inspiration i antingen naturen eller inomhus.

Kurstips: Målarkurser

5. Slappna av

En lugn och avkopplande sommar kan behövas efter all stress du stått ut med på jobbet eller i vardagen. För att stärka och balansera både kropp och själ för att sedan lära dig att slappna av på rätt sätt kan du gå en sommarkurs i yoga eller meditation.

Kurstips: Yoga och meditation

Se alla sommarkurser

Senast uppdaterad: 21 apr 2021

Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.