Jultävling 2022

Hohoho! Nedräkningen till jul har börjat! Det firar vi på kurser.se med en klurig jultävling du inte vill missa! 

Hitta tomten som gömt sig i någon av kurserna på kurser.se och du har chans att vinna en valfri kurs från Keystone Production till ett värde mellan 3000-19 000 kr (inkl moms). Allt som krävs av dig är att hitta den gömda tomten och en kort motivering om varför just du ska vinna.

Så här går det till

En tomte har gömt sig i en kurs någonstans på sajten och din uppgift är att hitta den. När du hittat tomten är det bara att klicka på den för att komma till det tävlingsformulär som du ska fylla i för att medverka i tävlingen.

I formuläret lämnar du en kort motivering till varför just du ska vinna. Genom att svara på formuläret godkänner du ditt deltagande i tävlingen och våra tävlingsvillkor.

Till tävlingen - hitta tomten!

Tävlingsperiod

Tävlingen pågår fram till 23:e december. Vinnaren utannonseras 6 januari 2023. En jury utser en vinnare som kontaktas med all information om vinsten via mejl – så håll utkik i din mejlkorg.

Dina uppgifter

Dina uppgifter behandlas i enlighet med kurser.se:s allmänna villkor och integritetspolicy.

Senast uppdaterad: 18 dec 2022

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2023-01-26

När lärde du dig något nytt senast?

Vår vision är att hjälpa alla i Sverige att hitta rätt kurs. Vi vill att alla, unga som gamla, ska ha möjlighet att utveckla nya intressen och hitta sin inre potential. kurser.se är en samlingssida för kursarrangörer som gör det lätt för våra besökare att hitta, jämföra och välja kurs. Hos oss kan du till exempel läsa recensioner om arrangörer, ta del av våra quiz, läsa informativa artiklar och my ...
Läs mer
Senast uppdaterad: 2022-11-09

Kontakta oss

Vi hjälper dig marknadsföra dina kurser och locka nya kursdeltagare. Vi berättar gärna mer om kurser.se. Skicka dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig. Samarbeta med oss Vill du hitta inspiration och vet inte riktigt vilken kurs som intresserar dig? Se vår topplista på populära kurser! Till populära kurser kurser.se är en del av Keystone Education Group.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-08-26

Kan du teorin inför motorsågskörkort?

I detta quiz har vi samlat 15 frågor för att du ska testa dina teorikunskaper inför motorsågskörkortet.  Quizet tar bara några minuter och ger dig hint om hur mycket du redan kan om motorsågskörkort. Nu kör vi!

Läs mer
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.