Visa kurser.se som: Mobil

Därför ska du utbilda dig i Tibetansk Faceliftmassage – nytt yrke på 4 dagar

Ökad cirkulation, djup avkoppling, ett stressfritt inre och ett fridfullt yttre – allt detta kan du ge den du behandlar enbart genom att använda dina händer. Tibetansk Faceliftmassage har kallats för “lyftet utan kniv”. Och utbildningen? Den genomför du på endast fyra dagar!

Ett gympapass för ansiktet? Ja, så kan Tibetansk Facelift enkelt uttryckas och helt fel är det faktiskt inte. Med Tibetansk Faceliftmassage bearbetas ansiktets alla muskler, såväl som hårbotten, nacke, hals och området mellan skulderbladen. Allt för att öka cirkulationen djupt nere i vävnaden och lösa upp spänningar. Den som behandlas når en djup avkoppling och resultatet blir ett stressfritt inre och ett fridfullt yttre. Att utbilda dig i teknikerna som används i denna behandling har flera fördelar!

Du lär dig ett helt naturligt ansiktslyft

Tänk att kunna erbjuda en behandling som är helt naturlig och fri från injektioner – som kan ge huden massor av spänst och lyster. Teknikerna som används i Tibetansk Faceliftmassage löser upp spänningar djupt ner i vävnaden i ansiktet. Spända linjer mjukas upp och massagen är effektiv mot spänningshuvudvärk, trött nacke och krampande käke. Den djupa avslappningen kan dessutom bidra till bättre sömn och att käkarna framhävs hos de som tidigare bitit samman dem. Inte konstigt att behandlingen kallas för lyftet utan kniv?

Jag vill utbilda mig i Tibetansk Faceliftmassage

En snabb utbildning med långvariga resultat

Ansiktet består av över ett 20-tal olika muskler, där käkmuskeln är den starkaste. Stress och spänningar sätter sig ofta i käkarna, därför är det inte förvånande att en spänd käkmuskulatur i sin tur kan leda till huvudvärk, stel nacke och tandvärk. Ett spänt ansikte är inte farligt, men med rätt behandling går det att hjälpa ansiktet till välförtjänt avslappning som håller i sig.

Du kan utbilda dig i teknikerna som används inom Tibetansk Faceliftmassage på bara fyra dagar. Behandlingen är känd för att syresätta huden och dess bindväv, vilket i sin tur kan bromsa åldrandeprocessen. Därefter kan du erbjuda en behandling som ger långvariga resultat för dina kunder – både på insidan och utsidan. Utbildningarna är praktiska. Oavsett om du behandlat tidigare eller inte, får du snabbt lära känna teknikerna genom att själv titta, känna och utföra.

Den Tibetanska Faceliftmassagen har ett helhetsperspektiv – du lär dig tekniker med vilka du kan skapa maximal avslappning till spända muskler i hela ansiktet, nacken och halsen. Därtill kommer du kunna lösa upp spänningar i axlar, mellan skulderbladen, i hårbotten och käkarna.

Utbilda dig i Tibetansk Faceliftmassage idag

Senast uppdaterad: 21 okt 2020

Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.