8 kurser för hela familjen

Vill du hitta aktiviteter för barn som också skapar mervärde för dig som förälder? Gå en kurs i det som intresserar dig och din familj! Är ni en aktiv familj och vill röra på er eller vill ni skapa ett lugn i vardagen?

Att få in kvalitetstid tillsammans med familjen är viktigt men det är inte alltid en självklarhet att få till det i vardagen. Vi hjälper därför dig på traven och tipsar om flera kurser du kan gå – där hela din familj kan följa med! Välj vad som passar ditt schema för att få till den värdefulla stunden tillsammans.

Vill du hitta aktiviteter för barn som också skapar mervärde för dig som förälder? Gå en kurs i det som intresserar dig och din familj! Är ni en aktiv familj och vill röra på er eller vill ni skapa ett lugn i vardagen? Är ni kreativa och gillar att skapa? Nedan presenteras åtta kurser som hela familjen kan vara med på.

  • Yoga
    Testa på flera övningar och lär er samtidigt hur ni hanterar stress. Ett roligt och lärorikt sätt att umgås på.

  • Målarkurser
    Ta med hela familjen på en målarstund, utveckla era kreativa sidor tillsammans.

  • Klättring
    Vill du lära dig hur man säkrar, hanterar utrustning samt hur man på ett säkert sätt utövar topprepsklättring tillsammans med dina barn? Då passar en kurs i klättring dig och dina barn.

  • Parkour
    En träningsform som funkar både ute och inomhus. Ni lär er att med kroppen ta er över hinder på ett sätt som är kontrollerat – antingen så snabbt som möjligt eller genom volter och tricks. Du blir inte bara starkare psykiskt och fysiskt utan förbättrar också balansen.

  • Mindfulness
    Behöver ni lugn i en stressig vardag? Gå en mindfulnesskurs tillsammans och hitta balans i livet genom en stressfri stund tillsammans.

  • Simlektioner
    Att kunna simma är livsviktigt! Dessutom är det roligt – och ännu roligare när man gör det tillsammans.

  • Babyrytmik
    Ta med din bebis på en härlig sångstund. Inte nog med att ni får en mysig stund tillsammans utan det stärker också bebisens språkförmåga.

  • Matlagning
    Smaka, känn och väck intresset för matlagning – om det inte redan finns där förstås! Ha en rolig och lärorik stund tillsammans i köket!

Det finns fler kurser att välja på för dig och din familj!
Här finns de samlade - gå in och välj en kurs utifrån ert intresse!


Annonser