Visa kurser.se som: Mobil

8 kurser för hela familjen

Att få in kvalitetstid tillsammans med familjen är viktigt men det är inte alltid en självklarhet att få till det i vardagen. Vi hjälper därför dig på traven och tipsar om flera kurser du kan gå – där hela din familj kan följa med! Välj vad som passar ditt schema för att få till den värdefulla stunden tillsammans.

Vill du hitta aktiviteter för barn som också skapar mervärde för dig som förälder? Gå en kurs i det som intresserar dig och din familj! Är ni en aktiv familj och vill röra på er eller vill ni skapa ett lugn i vardagen? Är ni kreativa och gillar att skapa? Nedan presenteras åtta kurser som hela familjen kan vara med på.

 • Yoga
  Testa på flera övningar och lär er samtidigt hur ni hanterar stress. Ett roligt och lärorikt sätt att umgås på.

 • Målarkurser
  Ta med hela familjen på en målarstund, utveckla era kreativa sidor tillsammans.

 • Klättring
  Vill du lära dig hur man säkrar, hanterar utrustning samt hur man på ett säkert sätt utövar topprepsklättring tillsammans med dina barn? Då passar en kurs i klättring dig och dina barn.

 • Parkour
  En träningsform som funkar både ute och inomhus. Ni lär er att med kroppen ta er över hinder på ett sätt som är kontrollerat – antingen så snabbt som möjligt eller genom volter och tricks. Du blir inte bara starkare psykiskt och fysiskt utan förbättrar också balansen.

 • Mindfulness
  Behöver ni lugn i en stressig vardag? Gå en mindfulnesskurs tillsammans och hitta balans i livet genom en stressfri stund tillsammans.

 • Simlektioner
  Att kunna simma är livsviktigt! Dessutom är det roligt – och ännu roligare när man gör det tillsammans.

 • Babyrytmik
  Ta med din bebis på en härlig sångstund. Inte nog med att ni får en mysig stund tillsammans utan det stärker också bebisens språkförmåga.

 • Matlagning
  Smaka, känn och väck intresset för matlagning – om det inte redan finns där förstås! Ha en rolig och lärorik stund tillsammans i köket!

Det finns fler kurser att välja på för dig och din familj!
Här finns de samlade - gå in och välj en kurs utifrån ert intresse!

Senast uppdaterad: 12 maj 2022

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2022-07-01

7 kurser för dig som vill jobba med händerna

Tycker du om att arbeta kreativt med händerna och vill lära dig mer inom detta område? Då är en kurs ett perfekt alternativ! I denna artikel tipsar vi om sju kurser där skaparglädjen är i fokus – och du verkligen får utlopp för din kreativitet. 

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-05-07

Här är sommarens häftigaste läger

Vi använder teknik varje dag, inte minst våra barn. Med digitaliseringen kommer oändliga möjligheter för vår värld. Vill du ge ditt barn verktyg att vara med och skapa framtidens innovativa lösningar? Då kan ett sommarläger med Hello World! vara helt rätt.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2022-05-19

Roliga saker att göra tillsammans – 7 kurstips

Har du slut på inspiration om vad du kan hitta på med vännerna, familjen eller din partner? Ta vidare era intressen eller upptäck ett helt nytt på en kurs du kan gå tillsammans med någon annan!

Läs mer
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.