Visa kurser.se som: Mobil

8 kurser för dig som är kreativ

Vill du boosta din kreativitet, men undrar var du ska börja? Kreativitet ser olika ut för alla, men om du bär på en längtan om att få skapa något med händerna har du hamnat helt rätt. Vi tipsar om åtta utvalda kurser som garanterat får din kreativitet att flöda. 

Skapa egna smycken, dreja en ny favoritmugg till morgonkaffet eller bind en egen bukett att ge bort till någon du tycker om. Att få in mer kreativitet i livet kan väcka lust och inspiration du inte trodde att du hade. Ligger din skaparglädje i dvala? Eller är du bara nyfiken på att lära dig något nytt? Oavsett vad kan en kurs där du får använda händerna vara något för dig. 

Spana in dessa åtta populära kreativa kurser:

1. Silversmide

2. Stickning

3. Florist

4. Kreativt skrivande

5. Akvarellkurser

6. Foto

7. Drejning

8. Smyckestillverkning

Senast uppdaterad: 28 apr 2022

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2021-09-14

Hantverk med textil – en guide i olika tekniker!

Knyppling, virkning, stickning och broderi – är dessa ord du känner dig bekant med men vill lära dig mer om och förstå skillnaden? Då har du hittat rätt! Textilhantverk är ett populärt sätt att få utlopp för sin kreativitet. En bra start är att gå en kurs för att lära dig grunderna och hitta likasinnade.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-09-13

Att bli din egen möbelsnickare

Slipp problemet med att leta efter nya möbler eller en snickare - du kan bli din egen möbelsnickare! I den här guiden får du tips på hur du snickrar, målar och tapetserar om dina gamla möbler.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2022-05-19

Roliga saker att göra tillsammans – 7 kurstips

Har du slut på inspiration om vad du kan hitta på med vännerna, familjen eller din partner? Ta vidare era intressen eller upptäck ett helt nytt på en kurs du kan gå tillsammans med någon annan!

Läs mer
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.