Visa kurser.se som: Mobil
Kurser för dig som vill jobba med händerna

7 kurser för dig som vill jobba med händerna

Drejning, målning eller kanske smyckestillverkning – längtar du också efter att få utlopp för din kreativa förmåga? Då har du kommit rätt! I denna artikel listar vi sju kurser för dig som tycker om att arbeta kreativt med händerna. 

Att gå en kurs är ett perfekt sätt att lära sig något nytt samtidigt som du får ett härligt avbrott i vardagen. Det finns flera typer av kurser för dig som tycker om att arbeta med händerna, oavsett om du vill arbeta med ett större projekt eller med ett mindre pyssel när andan faller på. Väck skaparglädjen till liv genom att spana in de olika kurserna nedan!

Senast uppdaterad: 01 jul 2022

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2022-05-19

Roliga saker att göra tillsammans – 7 kurstips

Har du slut på inspiration om vad du kan hitta på med vännerna, familjen eller din partner? Ta vidare era intressen eller upptäck ett helt nytt på en kurs du kan gå tillsammans med någon annan!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2022-05-12

8 kurser för hela familjen

Vill du hitta aktiviteter för barn som också skapar mervärde för dig som förälder? Gå en kurs i det som intresserar dig och din familj! Är ni en aktiv familj och vill röra på er eller vill ni skapa ett lugn i vardagen?

Läs mer
Senast uppdaterad: 2022-04-27

Kurser att gå utomhus - vi listar våra bästa tips

Vill du gå en kurs men känner dig lite osäker på om det är rätt i dessa tider? Du vill passa på att lära dig något nytt och träffa nya människor (om än på lite avstånd) men vet inte hur? Vissa arrangörer har erbjudit kurser utomhus sedan länge medan andra har ställt om sin verksamhet i och med pandemin. I denna artikel så listar vi olika kurser som man kan utgöra utomhus. 

Läs mer
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.