26 jan 2023

7 kurser för äventyraren

Vill du spendera din fritid med att uppleva nya, spännande saker och kanske få en adrenalinkick eller två? Vi lyfter sju kurser som passar perfekt för dig som är en äventyrare och vill ha lite fart och fläkt i vardagen. 

Att utmana sig själv är både utvecklande, och såklart, roligt! Vad vill du prova härnäst? Det finns flera olika alternativ för dig som letar efter en äventyrlig kurs. Gillar du att vara på havet? Känn vinden i seglen och boka en seglingskurs. Eller varför inte ta förarbevis för vattenskoter inför sommaren?

Vill du hellre hålla dig på land? Vi har kurser för alla ändamål, bland annat inom klättring, friluftsliv och överlevnad och motor och flyg. Är din stora passion att resa och upptäcka nya ställen? Då kan en temaresa vara något för dig!

Se alla kurser inom sport och äventyr

Senast uppdaterad: 26 jan 2023

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2021-05-20

Instagram för nybörjare

Är du nyfiken på hur Instagram fungerar men vet inte riktigt var du ska börja? Här får du tips på hur du kommunicerar med dina vänner genom att dela bilder och videos. 

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-11-04

6 feel-good-kurser som piggar upp i mörkret

Vi vet hur tungt det kan kännas när du för sjätte dagen i rad knappt sett solen och när dagarna bara blir kortare och kortare. Därför har vi kollat vad våra användare helst ägnade sin fritid åt under förra vinterhalvåret och tipsar om sex feel-good-kurser att pigga upp höst- och vintermörkret med.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-09-12

5 tecken på att du är högkänslig

Har du fått höra att du är överkänslig, att du överreagerar, eller att du är blyg? Kan du uppleva euforisk lycka av småsaker? Har du lätt för att sätta dig in i andras känslor? Då är det mycket möjligt att du är en högkänslig person. Nedan listar vi fem av de allra tydligaste tecknen på att du är högkänslig.

Läs mer
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.