Visa kurser.se som: Mobil

6 kurser för dig som älskar att resa

Älskar du också att resa men kommer inte ut i världen lika ofta som du hade velat? Längtar du efter att upptäcka nya kulturer, språk och maträtter från andra kontinenter? Att gå en kurs är ett utmärkt sätt att på ett roligt och prisvärt sätt lära dig nya saker och träffa nya människor. I denna artikel tipsar vi därför om sex kurser för dig som vill vidga dina vyer och upptäcka världen – på hemmaplan.

Att resa är en älskad aktivitet av många, visst är det härligt att flyga till varmare breddgrader och uppleva nya klimat? Många kan däremot hålla med om att en stor del av tjusningen är de saker vi faktiskt får uppleva under resan. Kanske brukar du besöka populära sevärdheter, testa lokala viner eller få användning för det där språket du senast kom i kontakt med under gymnasiet? Många av dessa aktiviteter går faktiskt att genomföra på ett lite annorlunda sätt hemifrån, utan dyra flygbiljetter och betydligt mer klimatsmart. I denna artikel vill vi därför dela med oss av sex riktigt bra tips på kurser för dig som älskar att resa.

Senast uppdaterad: 29 apr 2022

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2019-11-25

3 steg för att lära dig spanska

Vill du lära dig spanska? Eller behöver du damma av din skolspanska? Spanska talas i stora delar av världen och är det näst största språket, efter mandarin. Läs våra tre enkla steg om du vill lära dig det spanska språket på riktigt.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-12-03

Allt du behöver veta om litterära genrer

Vad är epik, lyrik och dramatik? Vad skiljer en roman från ett drama? De frågorna får du svar på i den här korta guiden till de litterära genrerna. Du får också veta vad som kännetecknar en haiku och att musiken får lyriken att svänga.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-11-25

5 tips för äkta frankofiler

Älskar du Frankrike och fransk kultur? Här får du 5 kurstips som gör dig till en äkta frankofil! Lär dig laga fransk mat, läs franska i Frankrike och skapa din egen haute couture.

Läs mer
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.