Visa kurser.se som: Mobil
kropp och hälsa

5 kurser som gör gott för kroppen och hälsan

Att ta hand om kroppen är A och O för ditt välmående. Oavsett om det handlar om högintensiv träning eller en avkopplande massage är det en viktig del av alla människors vardag.

Det är vetenskapligt bevisat att vi människor mår bättre både fysiskt och psykiskt av att röra på oss och att ta hand om vår kropp och hälsa. Att ta hand om din kropp och din hälsa kommer att göra ditt vardagsliv en positiv knuff framåt. Vill du bli mer aktiv i vardagen och bygga upp en stark fysik? Du kanske vill lära dig mer om vad kroppen behöver för näring för att fungera? Vi har listat fem kurser som gör gott för kroppen och hälsan. Gå en kurs och för att sedan lära ut till andra eller för eget bruk.

Lista: 5 kurser som gör gott för kroppen och hälsan

Senast uppdaterad: 16 aug 2022

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2022-01-24

5 saker du inte visste att friskvårdsbidraget täcker

Visste du att friskvårdsbidraget kan användas till allt från boule och pingis till hypnos och rökavvänjning? Ändå är det bara var tredje person som utnyttjar bidraget, enligt statistik från Benify. Här får du tips på 5 saker du kanske inte visste att friskvårdsbidraget täcker.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-11-27

Få en naturlig vitaminboost med 8 superbär

Vill du ha en riktig vitaminboost? kurser.se listar 8 superbär, frukter och frön som ger dig naturlig energi utan några onödiga tillsatser. Ät dem precis som de är eller tillsätt dem i dina maträtter!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2016-11-22

Bli bättre på stresshantering

Har du fastnat i ett mönster av stress? Vill du lära dig mer om stresshantering? I den här guiden får du en rad tips som kan hjälpa dig strukturera upp vardagen och hantera stressen bättre.

Läs mer
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.