Visa kurser.se som: Mobil

Hohoho! 🎅 Nedräkningen till jul har börjat! Det firar vi på kurser.se med en klurig jultävling. Läs mer här.

klättring

5 kurser för dig som gillar sport och utmaningar

Gillar du fart, fläkt och adrenalin? Är du en aktiv person som gillar att röra på dig? Då är denna lista något för dig! Här hittar du kurser som passar den som gillar sport och utmaningar. 

När det gäller sport och utmaningar finns det något för alla, från nybörjare till de mer avancerade äventyrarna. Ska du träna inför ett lopp eller kanske hitta en ny hobby? Att gå en kurs där du rör dig och testar nya, utmanande saker är inte bara utvecklande för din egen fysik utan det är också en rolig aktivitet att ta med kompisgänget på. Du kanske vill ta tillfället i akt att även träffa nya bekantskaper? Hitta vilken kurs som passar dig bäst nedan!

Lista: 5 kurser för dig som gillar sport och utmaningar

Senast uppdaterad: 23 nov 2022

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2022-11-11

Så gör du en dyr hobby billig

Är du eller ditt barn intresserad av en aktivitet som kräver massor av dyrt material? Med några goda råd och lite finess kan du komma betydligt billigare undan än du tror! Läs våra tips för hur du gör en dyr hobby billig.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2022-11-11

Lär dig något nytt - 5 populära distanskurser

Skulle du vilja lära dig något nytt, investera i din personliga utveckling eller kanske hitta en ny hobby? Gå en distanskurs! Genom att gå kurs på distans kan du välja vilken tid och plats som passar just dig. Utbudet på distanskurser är stort och här har vi samlat några populära kategorier.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2022-04-27

Kurser att gå utomhus - vi listar våra bästa tips

Vill du gå en kurs men känner dig lite osäker på om det är rätt i dessa tider? Du vill passa på att lära dig något nytt och träffa nya människor (om än på lite avstånd) men vet inte hur? Vissa arrangörer har erbjudit kurser utomhus sedan länge medan andra har ställt om sin verksamhet i och med pandemin. I denna artikel så listar vi olika kurser som man kan utgöra utomhus. 

Läs mer
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.