Visa kurser.se som: Mobil
naturkurser

5 kurser för dig som älskar naturen

Älskar du att vara ute i naturen och drömmer du om ett mer aktivt utomhusliv? Kanske vill du lära dig hur du överlever i de svenska skogarna eller hur du ska tänka vid det årliga svampplockningen? Hitta din kurs nedan! 

Släpp skärmen ett tag och ta dig ut i naturen! Oavsett om du är nybörjare eller en riktig skogsmulle finns det chans för dig att lära dig mer för att uppleva naturen från dess bästa sida. Vi har därför listat fem kurser för dig som vill lära dig mer om naturen. 

Senast uppdaterad: 16 aug 2022

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2020-11-04

Det ska du tänka på när du fångar kräftor

Höstens kräftsäsong kommer ofta som ett härligt avslut på semestern och sommarlovet. Har du testat på kräftfiske eller blir nästa säsong den första? Här får du tips om var du fångar kräftor i Sverige, hur du gör och vilken tid på året det är säsong.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2022-02-01

De sju vanligaste djuren i Sverige

Vet du vilka djur som breder ut sig i våra skogar och vatten? Älgen är en internationell kändis - men vet du någon annan? I denna guide får du veta mer om vanliga djur i Sverige. 

Läs mer
Senast uppdaterad: 2020-05-15

Här är kurserna som börjar mitt i terminen

Här är kurserna för dig som missat kursernas startdatum, eller för dig som vill bestämma helt själv när du vill starta din kurs. I den här artikeln får du 5 tips på kurser som startar i mitten av terminen!

Läs mer
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.