Hobbytest - Sofistikerade Leo

Hobbytest på kurser.se

Du blev Sofistikerade Leo
 

Sofistikerade Leo

Profil: Du som blivit den sofistikerade Leo intresserar dig för alla världsvana ting som att vara duktig på datorer, ekonomi och språk. På fritiden gillar du att laga avancerad mat och är den självklara vin och whisky experten på festen. 

Dina kursområden:

» Språk 
» Ekonom och juridik
» Kommunikation och information 
» Inredning
» Matlagning och provningar 
» Data och IT  
» Samhällsorienterade kurser

______________________________________________________________________________________

Beskrivning av Sofistekerade Leo:
Att gå kurser som är allmänbildande och som du har nytta av i vardagen är väldigt viktigt för dig. Det finns många kurser för dig som till exempel har ett eget företag och behöver lära mer om hur man bokför, redovisar och räknar ut moms. För dig som brinner för kommunikation finns det kurser i marknadsföring, reklam och grafik. Kurserna för sofistikerade Leo är kurser för att gå långt, både privat och på arbetet.

Nedan följer ett urval av kurser som kan passa dig!


Data och IT

De vanligaste kurserna inom data och it är i Adobes program som används flitigt av både privatpersoner och företag. Photoshop, Illustrator, Indesign och Flash är program för olika ändamål.  Programmen har verktyg för att jobba med webb, tryck och animationer. Inom kategorin hittar du även kurser inom Microsoft Office-paket, vilket finns installerat på nästan alla hemmadatorer. Förutom Word används dessa program till en väldigt liten del i jämförelse till vad de är kapabla till. En kurs i Microsofts program öppnar en ny värld av användsområden som både kan spara tid och pengar. 

» Hitta kurser inom data och IT

Språk

Det finns språkkurser för alla nivåer, behov och färdigheter. Kanske vill du damma av den gamla skoltyskan? Eller satsar du på en internationell karriär och behöver lära dig affärsengelska? I dagens internationella samhälle är det viktigt att kunna tala flera språk. Att vara flerspråkig innebär att det blir lättare att föra dig socialt och att du får större möjligheter till att landa vissa jobb. Språkkurser finns både på distans och på fysiska kurstillfällen.

» Hitta språkkurser

Ekonomi och juridik

Att sköta sin ekonomi oavsett om det är privat eller för ett företag är livsviktigt. Att gå kurser i ekonomi underlättar den börda att vara ekonomiskt ansvarig kan vara. Med kurser inom ekonomi får du tips och råd om hur du på bästa sätt sköter din privata och ditt företags ekonomi. Juridik kurser är för dig som vill lära dig mer om vilka lagar och regler det är som gäller beträffande exempelvis arbets- eller familjerätt. Om du har ett allmänt intresse för juridik kan du gå en juridisk grundkurs.

»  Hitta kurser inom ekonomi och juridik

Information och kommunikation

I dagens samhälles enorma informationsflöde gäller det att veta hur man ska kommunicera ut sitt budskap på bästa sätt. Med kurser inom information och kommunikation får du lära dig hur du framgångsrikt förmedlar ditt budskap och står ut i mängden. Information och kommunikation är en bred kategori med kurser som innehåller allt fån marknadskommunikation till retorik.

» Hitta kurser inom information och kommunikation

Inredning och design

Är det viktigt för dig att ha det snyggt hemma eller funderar du på en framtida karriär inom design? Då är det perfekt för dig med en kurs inom inredning och design. Lär dig till exempel att möblera efter Feng Shui och skapa balans i ditt hem såväl som i ditt sinne. Andra kurser inom inredning som arkitektur, home staging och möbelklädsel är också populära.

» Hitta kurser inom inredning och design

Matlagning och vinprovning

Lär dig laga kulinariska maträtter från världens alla hörn. På kurser.se hittar du matlagningskurser inom många olika matkulturer. Här möts alla typer av människor för att umgås och tillsammans möta nya utmaningar i köket. En matlagningskurs är inte bara ett sätt för dig som deltagare att vidga dina vyer och hitta nya favoritrecept, utan uppskattas även av dina bekanta som får ta del dina nyvunna matlagningskunskaper. För att bli den perfekta värden kan du komplettera med en vinprovning för att lära dig vilket vin som passar bäst till maten som du lagar.

» Hitta matlagningskurser
» Gå på vinprovning 


Annonser