Visa kurser.se som: Mobil

Vi rekommenderar

Kurser för alla intressen

Vi är en söktjänst för dig som enkelt vill hitta och jämföra kurser och kortare utbildningar som bedrivs på fritiden. Genom att samla alla aktuella kurser på ett ställe gör vi det möjligt för dig att snabbt orientera dig bland det stora utbud som finns i Sverige idag. Förutom att hitta det du söker hoppas vi att du ska få inspiration till nya intressen som du kan utveckla tillsammans med andra eller på egen hand efter kursen. 

Hitta en kurs eller kortare utbildning som passar dig!

Vår ambition är att det ska finnas något för alla, oavsett om du är nybörjare eller vill fördjupa dina kunskaper. För vissa kanske en kvällskurs passar bäst, medan andra föredrar en helg. Du kanske vill lära dig något under en hel termin eller så är en intensivkurs bättre för dig? När du använder söktjänsten kommer du märka att det oftast finns flera alternativ av samma typ av utbildning, vilket gör att du har större chans att hitta något som du blir riktigt nöjd med.

Med vänliga hälsningar, 
Teamet bakom kurser.se

Senaste recensionerna

Josefin Franzén
(5)
Det bästa var att man fick ta det i sin egna takt, passade perfekt att kombinera med jobb! Tyckte även att ni fått med allt viktigt, små som stora detaljer.
Kerstin
(5)
Mycket roligt-det bästa jag gjort på länge. Längtar till nästa. Trevliga kursdeltagare och jättegod mat. Tack för trevliga dagar.
Kursdeltagare
(5)
”Mycket trevlig kurs. Har lärt mig enormt mycket. Väldigt bra kursledare. Går runt och instruerar. Gott om plats. Lagom med deltagare. God mat. Fina lägenheter. Mycket nöjd. Söta katter”
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.
Logga in