Visa kurser.se som: Mobil

Vi rekommenderar

Kurser för alla intressen

Vi är en söktjänst för dig som enkelt vill hitta och jämföra kurser och kortare utbildningar som bedrivs på fritiden. Genom att samla alla aktuella kurser på ett ställe gör vi det möjligt för dig att snabbt orientera dig bland det stora utbud som finns i Sverige idag. Förutom att hitta det du söker hoppas vi att du ska få inspiration till nya intressen som du kan utveckla tillsammans med andra eller på egen hand efter kursen. 

Hitta en kurs eller kortare utbildning som passar dig!

Vår ambition är att det ska finnas något för alla, oavsett om du är nybörjare eller vill fördjupa dina kunskaper. För vissa kanske en kvällskurs passar bäst, medan andra föredrar en helg. Du kanske vill lära dig något under en hel termin eller så är en intensivkurs bättre för dig? När du använder söktjänsten kommer du märka att det oftast finns flera alternativ av samma typ av utbildning, vilket gör att du har större chans att hitta något som du blir riktigt nöjd med.

Med vänliga hälsningar, 
Teamet bakom kurser.se

Senaste recensionerna

Lena Havner
(5)
Kursen var väldigt väl förberedd med tydliga instruktioner. Det var bara att pausa om man inte hann med. Roligt att prova vått i vått teknik, då man kan måla utan krav och använda sin fantasi.
Marlene
(5)
Veronica, du har en otroligt bra ledning och styrning i hur responsen ges och vilken respons som ska ges. Det gör att responsen blir otroligt värdefull och ger en insikter. Du har bra tios på hur man ska skriva. Det märks att du är engagerad och brinner för att lära ut! Med det sagt så har jag fått insikter i hur texten landat, vad som fungerar ...
Visa hela
Annika
(5)
Bra som vanligt. Jag kommer på fler kurser. Trevlig grupp. God mat. Alles Gut
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.
Logga in