Visa kurser.se som: Mobil

Aktuella kurser

Kurser för alla intressen

Vi är en söktjänst för dig som enkelt vill hitta och jämföra kurser och kortare utbildningar som bedrivs på fritiden. Genom att samla alla aktuella kurser på ett ställe gör vi det möjligt för dig att snabbt orientera dig bland det stora utbud som finns i Sverige idag. Förutom att hitta det du söker hoppas vi att du ska få inspiration till nya intressen som du kan utveckla tillsammans med andra eller på egen hand efter kursen. 

Hitta en kurs eller kortare utbildning som passar dig!

Vår ambition är att det ska finnas något för alla, oavsett om du är nybörjare eller vill fördjupa dina kunskaper. För vissa kanske en kvällskurs passar bäst, medan andra föredrar en helg. Du kanske vill lära dig något under en hel termin eller så är en intensivkurs bättre för dig? När du använder söktjänsten kommer du märka att det oftast finns flera alternativ av samma typ av utbildning, vilket gör att du har större chans att hitta något som du blir riktigt nöjd med.

Med vänliga hälsningar, 
Teamet bakom kurser.se

Senaste recensionerna

Kursdeltagare
Efter kursen satte jag och min partner upp mål tillsammans!
Gustav
Mycket bra lärare, man märker dock av att det är knappt om tid jag hade gärna haft en eller två dagar till med lärarledd undervisning. På det hela taget en bra kurs
Anna Ståhle
Mkt bra kurs. Trots nybörjare och inte kunde ngt om ”sjön” så förstod jag allt (mkt pedagogisk lärare) och det var mkt intressant (upplägget var bra och lagomt).
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.
Logga in