Trygghetsraketen för kvinnor som driver företag

SV Västernorrland, i Kramfors
Längd
2 timmar på 1 tillfällen
Pris
0 SEK
Längd
2 timmar på 1 tillfällen
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Under tre kortare träffar får du som företagare chansen att lära dig grunderna för hur du kan trygga din ekonomi, din familj och ditt företag på bästa sätt genom att vara rätt försäkrad och ha dina papper i ordning. Ett lärande som borde vara obligatoriskt för alla som driver eget företag. Under träffarna finns självklart utrymme för frågor och det kommer även finnas möjlighet att boka tid för individuell rådgivning för den som behöver. Fika/lunch kommer finnas till självkostnadspris.

Onsdag 17 April 11.30 – 13.15

Grundläggande juridik för dig som är företagare

Vi påverkas varje dag av lagar och förordningar i samhället, som företagare blir det lite mer att tänka på jämfört med att vara anställd. Hur ska du tänka kring företaget och familjen? Moa Lundin och hennes kollegor från Nylanders Juridik reder ut begrepp som till exempel testamente, äktenskapsförord, aktieägaravtal och allmän avtalsrätt för företagets verksamhet.

PS! Tag gärna med en företagarkompis som behöver lyssna till detta. DS!
Varmt välkomna!

Kursen har ett begränsat antal platser, vid för få anmälda kan kursen ställas in eller byta datum. Din anmälan är bindande, vid avanmälan senare än 2 veckor innan kursstart tas en administrativ avgift ut. Läs mer på vår hemsida om anmälningsvillkoren.
Veckodag: Onsdag
Tid: 13:30-15:15
Lokal: Limstagatan 9
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Trygghetsraketen för kvinnor som driver företag och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Västernorrland
Brunnshusgatan 6
871 31 Härnösand

Studieförbundet Vuxenskolan Västernorrland

Studieförbundet Vuxenskolans bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är den mest pådrivande och engagerade lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur och samhälle. SV är mångfaldens studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med SV Västernorrland

Highlights