Skola och NPF

SV Örebro län, i Karlskoga
Längd
1 timmar på 0 tillfällen
Pris
0 SEK
Längd
1 timmar på 0 tillfällen
Pris
0 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Vilka är faktorerna som gör att skolgången kan vara svår för elever med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF) och var börjar man som vårdnadshavare när skolan inte fungerar? Kom och lyssna till projektledarna Cecilia Lindwall och Jenny Kraftling som arbetar i Skolprojektet. Måndag den 29 april kl 17:30 kommer de till Karlskoga!

Skolprojektet drivs i samverkan mellan Autism Örebro län och Studieförbundet Vuxenskolan Örebro län och syftar till att främja psykisk hälsa för barn och ungdomar i Örebro län samt deras familjer.

Du kommer denna kväll att få information om Skolprojektets arbete och vilket typ av stöd som finns att få via det, som vårdnadshavare eller anhörig. Du som lyssnar har också möjlighet att komma med inspel och frågeställningar under kvällen.

Första delen sänds digitalt
Om du har svårt att delta fysiskt på plats så har du möjlighet att delta digitalt under den inledande delen av kvällen. Om du önskar en länk kontakta maria.ostby@sv.se senast 25 april. Obs, endast presentationen kommer att sändas digitalt, inte frågeställningarna och samtalet i slutet.

Föreläsningen sker i samarbete mellan Autism Örebro län, SV Örebro län, Karlskoga kommun och Finsam Degerfors Karlskoga.
Veckodag: Måndag
Tid: 19:30-21:00
Lokal: Kyrkbacken 9
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Skola och NPF och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Örebro län
Fabriksgatan 8
Örebro

Studieförbundet Vuxenskolan - Örebro län

SVs viktigaste uppgift som folkbildningsaktör är att erbjuda verksamhet som bidrar till att stärka och utveckla demokratin, göra det möjligt för människor att påverka sin livssituation och delta i samhällsutvecklingen. Genom studiecirklar, kulturarrangemang, utbildningar och andra former av stödverksamhet vill...

Läs mer och visa alla kurser med SV Örebro län

Highlights