Silversmide

SV Malmö, i Malmö
Längd
48 timmar på 12 tillfällen
Pris
3 780 SEK
Längd
48 timmar på 12 tillfällen
Pris
3 780 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Kom och förverkliga dina drömmar i vår stora välutrustade smedja. Här arbetar du från idéskiss till färdig produkt. Att arbeta med händerna ger skaparkraft, lust och stor tillfredsställelse! Kreativitet och handens arbete förenar ett genuint hantverk och deltagarna i gruppen.

INNEHÅLL OCH MÅL
Du arbetar med egna projekt efter fritt val. Du kommer att lära dig roliga tekniker för att göra ringar, armband, länkar eller kedjor. Du kommer att skissa, forma och bearbeta materialet. Vi går även igenom maskin och verktygs hantering, samt smidning, lödning, sågning och slipning. Efterhand får du möjlighet att arbeta mer självständigt med individuell handledning. Kan du grunderna i hantverket, då börjar man arbeta självständigt med handledning från start. Målet med kursen är att göra ett färdigt smycke med olika tekniker och se hur många möjligheter du kan få av silvermaterialet. För att nå ett lyckat resultat, är det viktigt att först göra en skiss på den modell du tänkt göra.

FÖRKUNSKAPER
Kursen kräver inga förkunskaper. Som nybörjare bör man närvara de inledande kurstillfällena då vi går igenom grunderna i hantverket.

KURSLEDARE
José Luis Guzmàn, silversmed och gravör, med mångårig erfarenhet att hålla kurser.

VIKTIG INFORMATION
Materialkostnad tillkommer och debiteras efter kursens slut. Kursuppehåll den 1/4..

Veckodag: Måndag
Tid: 10:30-14:30
Ledare: José Luis Guzman
Lokal: Annelundsgatan 55 D
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Silversmide och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Malmö
Grynbodgatan 20
211 33 Malmö

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö

Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund.Vårt mål är att ge människor möjlighet att utvecklas genom att erbjuda kreativa mötesplatser som studiecirklar, kulturarrangemang och föreläsningar.  Vi har ett brett programutbud och arbetar kontinuerligt med att nå ut till nya...

Läs mer och visa alla kurser med SV Malmö

Highlights