Biodling i praktiken

SV Kalmar län, i Högsby
Längd
16 timmar på 8 tillfällen
Pris
175 SEK
Längd
16 timmar på 8 tillfällen
Pris
175 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Innehåll och upplägg:
Vill du lära dig hur ett bisamhälle funderar i praktiken? I bigården får du en inblick i den spännande värld livet som biodlare erbjuder. Deltagarna får, i mindre grupper, under kunnig ledning lära sig praktisk skötsel av bisamhällen.
Gör dig själv och naturen en tjänst- bli biodlare! En trevlig och social hobby som dessutom kan ge dig goda bi-inkomster.

Kursledare:
Veine Jernemalm

Bra att veta:
Vid anmälan är det bra om du anger din mailadress, för vidare kontakt. Cirkelstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen ca en vecka före kursstart. Vi kontaktar dig om något ändras. Vi reserverar oss för att behöva ställa in cirklar med för få anmälda deltagare. Återtar du din anmälan återbetalas avgiften förutom 10% i administrationsavgift.

Veckodag: Torsdag
Tid: 20:00-21:30
Ledare: Karl Johan Johansson
Lokal: Storgatan 64
Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Biodling i praktiken och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SV Kalmar län
Storgatan 64
Högsby

Studieförbundet Vuxenskolan - Kalmar län

Studieförbundet Vuxenskolan i Kalmar län är en folkbildningsaktör som erbjuder kreativa mötesplatser över hela länet. Vi vill ge människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang. Vi arbetar för att vara en lokal kraft för samhällsutveckling. SV är folkbildningens mest...

Läs mer och visa alla kurser med SV Kalmar län

Highlights