Barndans 4-5 år, torsdag, VT24

SV Jönköpings Län, i Nässjö
Längd
14 timmar på 14 tillfällen
Pris
790 SEK
Längd
14 timmar på 14 tillfällen
Pris
790 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Dans på studio11

INNEHÅLL
På barndanslektionerna är det dansglädje, lekfullhet och fantasi vi fokuserar på. Vi tränar även kroppsmedvetenhet, rumsuppfattning och koordination. Undervisningen sker till olika musikstilar och ger inblick i ett antal dansstilar - allt från hiphop till balett. Dansstegen anpassas efter barnets motoriska förmåga.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs

ÅLDER/NIVÅ
4-5 år, från terminen du fyller 4.

Agnes Kindgren och Celine Sandstedt

UPPLÄGG FÖR KURSEN
14 gånger
Följande datum och veckor VT24 är dansverksamheten inställd:
Sportlovet vecka 7 och påsklovet vecka 14

BRA ATT VETA
Bekväma kläder barnet kan röra sig i och någon typ av dans- eller gymnastiksko eller barfota. Vi dansar ej i strumpor pga halkrisken. Ta med en vattenflaska.

ANMÄLNINGSVILLKOR
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka innan kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen på mejl, annars kommer den med vanlig post. För fullständiga anmälningsvillkor hänvisas till www.sv.se.

GDPR
Härmed informerar vi dig som vårdnadshavare om att vi ibland fotar/filmar vår verksamhet för att informera om och visa upp för andra. Bilder/filmer kan komma att publiceras på SV:s hemsida, Facebook, Instagram, i verksamhetsberättelse eller skickas till tidningen. Om ert barn inte får vara med på bild/film, kommer detta alltid utan undantag att respekteras, vänligen hör då av er till SV inför arrangemanget.

FRÅGOR?
Kontakta Therese Fröberg: therese.froberg@sv.se eller 070 431 39 12.

SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.
Veckodag: Torsdag
Tid: 17:30-19:15
Ledare: Agnes Kindgren
Lokal: Bäckgatan 4
SV Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan - Jönköpings Län

Studieförbundet Vuxenskolan vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter i hela Jönköpings län. Vi samarbetar också med en mängd organisationer och föreningar. På vår hemsida hittar du kurser i flera olika ämnen...

Läs mer och visa alla kurser med SV Jönköpings Län

Highlights