Brasiliansk Samba Nybörjare

Längd
1-10 tillfällen
Pris
190 - 1 300 SEK
Nästa kurstillfälle
Drop-in Vårterminen 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
1-10 tillfällen
Pris
190 - 1 300 SEK
Nästa kurstillfälle
Drop-in Vårterminen 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Studiefrämjandet

Brasiliansk Samba Nybörjare - Lördagar kl. 14.15-15.15

Samba är en dansstil som kommer från Brasilien och är globalt en utav de mest populära danserna från Sydamerika. Samba är indelat i olika stilar där "Samba no Pe" är den stilen som är mest känd från karnevalen i Brasiliens huvudstad Rio.

Lär dig dansa Brasiliansk samba som är den mest populäraste dansen i världen från Sydamerika. Samba är indelat i olika stilar där ”Samba no Pe” är stilen som är mest känd från Rio Karnevalen. Den har utvecklats över tiden och idag är det inte bara roligt utan också bra för din kropp eftersom den förstärker och förbättrar din smidighet samt ökar din kondition.

Det är möjligt att anmäla sig till specifika tillfällen under terminen. Gör din Drop-in anmälan på Studiefrämjandets hemsida. 

Adress: Pipersgatan 26

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Drop-in Vårterminen 2024

  • Kurs
  • Stockholm

Målgrupp

Nybörjare: Inga förkunskaper krävs.

I denna kurs får du lära dig Sambans grundsteg, höftrörelser och armarnas position, allt detta till härliga samba-takter. Du får också prova på att göra allt detta i högklackat.

Kursledare

Kursledaren Lady De Padua är född i Brasilien och har dansat sedan hon var 9 år. Samba är hennes stora passion och en stor del av hennes kultur. Hon tävlade i den Brasilianska regionen "Minas Gerais" där hon vann första pris och blev sambadrottning.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Brasiliansk Samba Nybörjare och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Studiefrämjandet Stockholm Gotland
Folkungagatan 124
11630 Stockholm

Hos oss har du alltid nära till nya kunskaper, upplevelser och gemenskap med andra!Våra huvudsakliga profilområden är natur, djur, miljö, kultur och konst men vi erbjuder självklart studiecirklar och kurser i andra ämnen. Du väljer!...

Läs mer och visa alla kurser med Studiefrämjandet Stockholm Gotland

Highlights