Härskartekniker och energitjuvar

Strandska Utvecklingshuset AB, Distans (+1 orter)
Längd
6 timmar
Pris
1 238 SEK
Längd
6 timmar
Pris
1 238 SEK
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Härskartekniker och energitjuvar

Som ledare och medarbetare samt naturligtvis även privat, så kanske vi råkat på personer som har vissa beteenden som är svåra att hantera, både själv och inom ett team. Vissa av dessa kännetecken kan vara att du känner dig illa till mods, vågar inte prata från hjärta för en rädsla att bli kritiserad, nedtryckt, få hårda blickar och hur du än försöker hitta olika sätt att relatera, så blir det inte bättre utan tvärtom. Du kanske undviker personen för att du tappar energi och känner att du inte kan vara dig själv. Då kan ske du råkat på en ”kontrollerande personlighet” eller ”energitjuv”. Om du inte ser igenom och förstår hur de egentligen fungerar, så kan de sänka både ditt självförtroende och självkänsla samt göra dig förvirrad och försvagad. Men det finns en väg framåt om du är beredd själv att utvecklas!!

Syftet med workshopen:
”Förstå och utveckla dig själv, så att du kan se igenom spelen och hantera kontrollerande personligheter, oavsett i vilken skepnad eller position de dyker upp i”

Upplägg för dagen:
⦁ Förstå på djupet hur personer med härskartekniker fungerar, deras inre verklighet samt hur du och kollegor blir påverkade, varken ni vill det eller inte
⦁ Principer som gör att du lättare kan känna igen och se igenom deras spel
⦁ Utveckla och praktisera i rollspel färdigheter i att hantera "härskare", din styrka och medvetenhet, för att bevara självkänsla och få respekt

Föredragshållare: Thomas Andersson
Strandska Utvecklingshuset AB, är civilingenjör i grunden men bytte karriär tidigt för att fokusera på team- och ledarutveckling. Han jobbar främst med det globala ledarskapskonceptet Manage, Lead and Coach (MLC) som har utvecklats i samarbete med SKF. Thomas råkat på många svåra beteenden under årens lopp och utvecklat suveräna sätt att hantera dem.

Thomas har under 25 år studerat ”kontrollerande personligheter” och blivit väldigt medveten om det osynliga spel de utsätter andra för och de potentiellt förödande konsekvenserna. Thomas har utvecklat ett unikt arbetssätt att  förstå, avslöja och hantera personer med härskartendenser.  Vill din organisation utveckla en stärkande och hälsosam arbetsmiljö med en workshop eller föredrag, så kontakta gärna Thomas direkt! 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Tid och plats

Tid & Plats

10.00 - 16.00

Online/distans, på den digitala plattformen Zoom

Pris

990 kr exkl. moms 

Kursledare

Thomas Andersson
VD, utbildare och organisationsutvecklare
073-677 2583
Thomas är ICF Associate Certified Coach och certifierad handledare. Han är ansvarig för teamcoachutbildningen och arbetar med ledar- och organisationsutveckling i kommuner och företag. Thomas har också hand om ledarnätverket Team4Team.
Thomas har utvecklat SKFs ledarutbildning Manage, Lead and Coach, och levererar utbildningen globalt.

”Min djupaste drivkraft är att transformera organisationskulturer, så att de blir hållbara, högpresterande och utvecklande för alla medarbetare och ledare”

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Härskartekniker och energitjuvar och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.