|Målarkurs i klassiskt måleri|

Sissel Wibom, i Stockholm
Längd
10 tillfällen
Pris
5 700 - 7 800 SEK
Nästa kurstillfälle
Onsd 16 okt kl 1730-21 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 tillfällen
Pris
5 700 - 7 800 SEK
Nästa kurstillfälle
Onsd 16 okt kl 1730-21 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Oavsett om du är nybörjare eller avancerad kommer du att kunna utvecklas på kursen eftersom undervisningen till stor del sker individuellt. Kursens ledare har arbetat som lärare på Gerlesborg, Basis, Konstfack, Konsthögskolan etc. och i egen regi sedan mer än 30 år. Porträtt kanske är hennes specialitet, men allt måleri är intressant. 

Kursen erbjuds i två olika former men samma upplägg.

Torsdagar 9-15
Onsdagar 17.30-21

Du arbetar i olja, vattenbaserad går bra också, men då det finns aromatfri förtunning tycker vi att den traditionella färgen fungerar bra och tycker den är roligast att arbeta med.
Du tar med dig ditt material, dvs färger, duk(el underlag), palett och penslar, skyddskläder o trasor. 
Vill du ha tips på färgpalett så hojta till!
Det finns förtunning, tape, burkar för förtunning.  
Kaffe och smörgås ingår  

Mycket välkomna!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

Onsd 16 okt kl 1730-21

  • Kurs
  • Stockholm
  • Svenska

Start torsd 17 okt 9-15

  • Kurs
  • Stockholm
  • Svenska
  • Sista ansökan: 2024-08-01

Målgrupp

Landskap från SussexAlla vuxna som är intresserade av att utvecklas inom oljemåleriet, passar för denna kurs. Alla nivåer, men viss vana inom teckning är önskvärt.

Ange matallergier ang fika/lunch

Båda verken ovan av Sissel Wibom.

Kostnader

BOKNING O VILLKOR

Du anmäler dig till våra kurser via e-postadress sisselwibomskurser.com. Efter din anmälan får du en bokningsbekräftelse till den e-postadress som du har uppgett vid din bokning. Bokningsbekräftelsen innebär att du är registrerad som deltagare på kursen.Vid för få deltagare ställs kursen in och inbetalad avgift återbetalas. 

Betalning
Vi skickar en faktura till den adress du har uppgett i din bokning, så snart vi har bekräftat din plats till kursen. Betalningsvillkor 30 dagar. Har fakturan förfallit debiterar vi för påminnelseavgift, dröjsmålsränta och eventuell inkassoavgift. Du som kund ansvarar för att uppge korrekta fakturauppgifter vid din bokning. Alla våra priser anges inklusive moms.

Avbokningsregler
Din anmälan är bindande så snart du fått en bokningsbekräftelse. Avbokning ska göras skriftligt och meddelas Sissel Wiboms Kurser senast 30 dagar före kursen går av stapeln. Vid avbokning 2–4 veckor före kursstart betalar du som kund 50% av kursavgiften. Vid avbokning mindre än 2 veckor före kursstart betalar du som kund 100% av kursavgiften. Vid förhinder kan din plats alltid överlåtas, kontakta oss för namnbyte innan kursen.  Vid sjukdom kan senare av- och ombokning godkännas om den görs skriftligt och läkarintyg skickas inom 30 dagar. Du får dock inte tillbaka bokningsavgift, då det täcker de administrativa kostnader som föregåtts.
Bokningsavgift 2000 kr

Kursledare

Sissel Wibom heter kursens ledare och arrangör. Hon är utbildad vid Konsthögskolan i Stockholm och Paris. Hon har lång erfarenhet som konstnär, porträttmålare och lärare. För info med cv och arbeten på Sissel Wiboms hemsida med samma namn.

Hon har utfört många prestigefulla uppdrag, senast porträtten på Jan Malmsjö och Marie Göranzon för Dramaten. Hon är Maria Bonnier-Dahlin stipendiat. Representerad på Kultur och Utrikesdepartementet, Statens Konstråd. Se hemsida med samma namn utanmellanslag punktkom för mer info om konstnären. 

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av |Målarkurs i klassiskt måleri| och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Sissel Wibom är verksam som konstnär sedan mer än 25 år. Utbildad vid Konsthögskolor i Stockholm och Paris arbetar hon med porträtt och utställningar, med privata uppdrag och offentliga. Hon finns representerad bla på Utrikesdepartementet, Kulturdepartementet, Dramaten, Statens Konstråd o...

Läs mer och visa alla kurser med Sissel Wibom

Highlights