Visar 1-20 av 82 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-20 av 82 träffar
1
2
3
4
5

Kom igång med att spela piano på en pianokurs

Klicka på den kurs som du tycker verkar vara intressant för att läsa mer om hur många pianolektioner som ingår, vilket upplägg kursen har och vad du kan förväntas lära dig. För varje pianokurs presenteras även information om målgrupp, startdatum och pris. Vill du ha ytterligare information om en specifik pianokurs så kan du skicka en intresseanmälan till respektive kursanordnare. De kommer sedan att kontakta dig med vidare information.

Skillnaden mellan piano och flygel? 

Är du som jag och har funderat på vad skillnaden mellan piano och flygel är? Finns det ens någon skillnad eller är det bara ett förfinat ord? Om du skulle fråga någon som har spelat piano under en längre tid som skulle den personen säga att det självklart är skillnad på en flygel och ett piano.

Den stora skillnaden ligger i hur strängarna riktning, där strängarna i en flygel ligger ner horisontellt medan pianots strängar står upp vertikalt. Det vana örat kan även höra att en flygel är tonstarkare än ett piano.

Läs mer om att lära sig spela piano 

Om du vill veta mer om instrumentet och hur pianoundervisningen är upplagd så kan vi rekommendera dig att läsa vår guide för att lära sig spela piano » 


Keyboard istället för piano? Då kan du hitta alla keyboard kurser här

Jämför kurser
Sånglektioner fyllda med glädje ...
Vocal Devotion

På Vocal Devotion hittar du engagerade sångpedagoger som arbetar för att du ska få en så trivsam sångstund som möjligt. Vocal Devotion tror starkt på att sång gör att människor mår bättre både fysiskt och psykiskt. Därför anordnar de sångkurser för alla som vill sjunga och må bra. Du kan välja att få personlig coaching, sjunga i små grupper eller i kör.

Läs mer