Seniorkör för nybörjare

Längd
13 tillfällen
Pris
1 190 SEK
Nästa kurstillfälle
VT 2024 startar v 4 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
13 tillfällen
Pris
1 190 SEK
Nästa kurstillfälle
VT 2024 startar v 4 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Seniorkör för nybörjare

Seniorkör för nybörjare - seniorkurs i Malmö - Nu även Seniorkör PLUS

Är du senior och vill sjunga i kör? Seniorkören för nybörjare kräver inga förkunskaper, har glimten i ögat och sjunger sånger som kören önskar. 

I seniorkören får du ett generellt fokus på hur rösten fungerar men det handlar i första hand om att sjunga mycket tillsammans. Fokuset är att våga sjunga och få rösten att bära. Med många skratt och härlig sångglädje.

Det blir visor och sånger som du säkert sjungit förut, i duschen eller i bilen med radion på lite högre volym. Du kommer hit antingen varje vecka eller när du har möjlighet. Vid terminsslut anordnar MVS en fartfylld konsert som, ifall ni är redo, seniorkören medverkar i tillsammans med alla-kan-sjunga och solister.

Seniorkör PLUS

För dig som vill sjunga lite längre en en timme finns nu alternativet Seniorkör PLUS som istället för 60 min är 90 minuter. Dvs ett tillägg på 30 min för de som vill stanna kvar längre. Det är alltså samma kördeltagare men de som väljer PLUS får en halvtimme till. Detta alternativ kostar 1350 kr

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

VT 2024 startar v 4

  • Kurs
  • Malmö

Vi arbetar med:

Kursinnehåll:

  • Röstvård
  • Öka registeromfång
  • Interpretation
  • Gehör
  • Timing
  • Sceniskt uttryck
  • Självkänsla

Målgrupp

Passar dig som tycker det är underbart att sjunga men inte vågar, sjunger i smyg, som drömt om att vara med i en kör eller som bestämt dig för att äntligen våga öppna munnen och höja din stämma när nästa allsångshäfte dukas fram. Det är en nybörjarkurs, så du behöver inga tidigare kunskaper i att sjunga. 

Video

Kostnader

Seniorkören 60 min kostar 1190 kr för 13 ggr (12 + konsert). Klippkortet gäller 12 månader från startdatum. Du kan komma varje vecka eller de gånger som passar dig.

Betalning sker genom ett klippkort som du aktiverar första gången du medverkar och gäller över två terminer. Det går också att betala per gång men det blir lite dyrare.

Seniorkör PLUS 90 min kostar 1390 kr för 13 ggr (12 + konsert). Klippkortet gäller 12 månader från startdatum. Du kan komma varje vecka eller de gånger som passar dig.

PS När du gör en intresseanmälan får du också en kort sånglektion med vårat nyhetsbrev "Lilla sångskolan". Förutom lektioner i både sång och tal även uppdaterar "Lilla sångskolan" dig även om kursstarter, konserter och liknande. DS

Kursledare

Maria Kellström, full av skratt och rösttrick som får dig att låta bättre. 

Utbildad både på Stockholms Musikpedagogiska Institut, SMI samt Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Därutöver fortbildad kontinuerligt i kurser som Estill Voice Training, Music Mind Games och många fler.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Seniorkör för nybörjare och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 10 recensioner
Skriv en recension
5/5
Fredrik
27 mar 2017
supernöjd

Hej Maria. Jag är supernöjd med hjälpen jag fått av dig. Jag har vuxit enormt som sångare. Vi syns med all sannolikhet igen Mvh Fredrik Bergvall

5/5
Maud Skanse
23 feb 2017
Tiden går fort när man har roligt

Det är roligt att sjunga, och man mår bra av att ha varit där. Det är bra låtar, och arrangemangen blir en rolig utmaning. Marias entusiasm, glädje och energi smittar av sig.

5/5
Inger Jeppsson
26 dec 2016
Vitamininjektion

Kursen får betyg 5 av mig och med glada och hjärtliga Maria som ledare är det som en vitamininjektion för både kropp och själ och jag kan varmt rekommendera Maria voice studi...

Visa hela
Sångpedagog Maria Kellström
Kellströms Tonit AB
Per Albin Hanssons väg 32
21432 Malmö

I våran inspirerande, härliga mysiga sångstudio i Malmö kan du antingen ta 10 sånglektioner á valfri längd där vi jobbar med de genrer eller behov du har som elev med fokus bara på dig. För dig som vill sjunga i...

Läs mer och visa alla kurser med Sångpedagog Maria Kellström

Highlights