Breathwork: Inre närvaro

Längd
2 timmar
Pris
150 SEK
Nästa kurstillfälle
28 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
2 timmar
Pris
150 SEK
Nästa kurstillfälle
28 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Varmt välkommen till en träff i Breathwork.

Breathwork är en aktiv andningsprocess och en metod som under senare år har blivit mycket uppskattad på grund av de positiva och förlösande effekter den kan ha för både kropp och sinne. Med hjälp av andetaget kan fastlåsta tankar byta spår, och nya idéer växa fram. Breathwork kan också hjälpa oss att förstå och komma i kontakt med vår kraft och komma åt vår inre glädje. Även vagusnerven, som kallas nyckeln till kroppens stressregleringssystem stimuleras genom varje andetag vi tar.

VAD INNEHÅLLER EN SESSION?
Du guidas tryggt genom olika andningstekniker. Vi avslutar med en djupavslappning där du får utrymme att vila till lärarens guidning och låta effekterna av andningen integreras. Vi inleder och avslutar med delning. Det är kraftfullt att sätta ord på intentioner och upplevelser. Efter en session i breathwork kan du uppleva en känsla av trygghet, lugn, närvaro och frihet. 

OM LÄRAREN
Christina Nordstjärna har sedan 2010 hållit grupper i Breathwork, internationellt och nationellt. Hon är specialsjuksköterska, breathworker, akupunktör, mindfulnessinstruktör, yogalärare, hypnoterapeut och har bott i Indien med visdomslärare i många år.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

28 maj, 2024

  • Kurs
  • Malmö

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Breathwork: Inre närvaro och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Syd
Grangatan 2
21214 MALMÖ

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights