Gitarrkurs Steg 1 - Nybörjare

Medborgarskolan Öst, i Jönköping
Längd
16 timmar
Pris
1 550 SEK
Längd
16 timmar
Pris
1 550 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Gitarrkurs steg 1

Lättsam undervisning där vi både lär oss spela gitarr och har trevligt ihop. Denna kurs är för dig som är helt nybörjare.

Kursens mål är att utrusta dig med gitarrspelets grunder för att öppna dörren till musikens värld så att du efter kursen kan fortsätta lära dig nya låtar, skriva dina egna och helt enkelt njuta av att spela musik!

Innehåll:
Vi kommer att gå enklare musikteori tillsammans med de olika områdena inom gitarrspelets grunder:

  • Ackordspel
  • Melodispel
  • Tabulatur 

Upplägg:
Gruppundervisning 1 gång per vecka under 8 kurstillfällen.

Varje kurstillfälle inleds med gemensamma övningar och repetition av föregående lektion. Därefter övar vi individuellt eller i mindre grupper, där det också finns möjlighet till mer individuell feedback från kursledaren.

Förkunskaper:
Inga förkunskaper krävs.

Kursmaterial:
Ledarens eget material till kursen. Medtag egen akustisk gitarr.

Kursledare:
Daniel har spelat gitarr i över 15 år och brinner för att skriva och spela musik i alla möjliga genrer, alltifrån dödsmetall till musikal och singer-songwriter. Han är nyligen hemkommen från Sydafrika där han har fördjupat sig i musik och bibelstudier på en fristående skola i Bloemfontein och har nu landat i Jönköping, ivrig att få dela med sig sina kreativa kunskaper! 

Våra kursledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs, som är anpassad för vuxenutbildning. Vårt ledar utvecklingsprogram är en del av vårt kvalitetssystem. Här erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Anmälan och kallelse:
Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Som deltagare under 18 år måste målsman stå som annan betalare vid anmälan. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen.
Vi reserverar oss för att kursen kan komma att byta dag eller tid eller ställas in pga för få anmälda.

Det går utmärkt att delbetala kursen - ange detta vid anmälan.

Bra att veta:
Efter avslutad kurs kan du får tips av din kursledare om hur du kan fördjupa dina kunskaper.

Vill du anordna en kurs/studiecirkel själv med några vänner? Hör av er till oss så kan vi stötta er på olika sätt; med lokal, material osv.

Välkommen till en av Medborgarskolans alla kurser och föreläsningar!

 

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Gitarrkurs Steg 1 - Nybörjare och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Öst
Box 515
551 17 Jönköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Highlights